]]>

Djøf

Samfundsøkonomen

I tidsskriftet Samfundsøkonomen kan du læse artikler, der har samfundsmæssig relevans. Som medlem af Djøf kan du læse det nyeste nummer eller søge i arkivet.

Hvad er Samfundsøkonomen?

Djøfs tidsskrift Samfundsøkonomen er et tværfagligt tidsskrift, der giver dig adgang til unikke og dybdegående analyser med fokus på væsentlige og aktuelle samfundsdebatter. Det er skrevet af førende eksperter, og udgives af Djøf Forlag.

De enkelte numre organiseres om et aktuelt tema belyst ud fra forskellige samfundsvidenskabelige vinkler. Målet er at formidle specialiseret viden på en læsevenlig måde og således kvalificere den offentlige debat om aktuelle problemstillinger. 

Tidsskriftet henvender sig til samfundsvidenskabelige kandidater og studerende samt til andre med interesse for analyse af vigtige samfundsforhold.

Samfundsøkonomen udgives digitalt i Open Access (frit tilgængeligt), og udkommer 4 gange årligt.  Artiklerne er fagfællebedømt, og udgivelsen er BFI-godkendt på niveau 1. På Samfundsøkonomen Online er der adgang til artikler fra årgang 2020 til dags dato.

Læs Samfundsøkonomen