]]>

Pressemeddelelse

Djøf runder medlem nr. 100.000

Et stærkt fagligt fællesskab giver et godt afsæt for at bidrage til at finde løsninger i samfundet, siger Henning Thiesen, formand for Djøf.

01.09.2020

Stigende medlemstal i en faglig organisation er langt fra en selvfølge. Tværtimod.

- Selvfølgelig er vi både stolte og ydmyge over at have rundet 100.000 medlemmer. Det er en vigtig milepæl, som viser, at der er en betydelig interesse for at være en del af et stærkt fagligt fællesskab, siger Henning Thiesen, formand for Djøf.

Han betoner, at en moderne faglig organisation selvfølgelig skal bistå medlemmerne og arbejde for eksempelvis gode løn- og arbejdsvilkår, inspirere til karriereudvikling, faglig udvikling og tilbyde netværk.

- Uanset hvilken position man har på en arbejdsplads – fra yngste studentermedhjælp til øverste chef, kan man få behov for en faglig sparringpartner. Der skal Djøf være til stede, når det enkelte medlem har brug for os, understreger Henning Thiesen og tilføjer:

- Men vi har også en ambition om at se ud over vores egen næsetip. Det enkelte medlem skaber værdi på deres arbejdspladser. Men sammen kan vi også bidrage til at udvikle samfundet og finde løsninger på de store samfundsudfordringer. Det kræver, at vi rækker ud og skaber alliancer på tværs af forskelle og fagligheder.

Konkret arbejder Djøf eksempelvis for at fremme ligestillingen mellem mænd og kvinder, bedre muligheder for balance mellem arbejde og fritid, for at sikre et attraktivt arbejdsliv uden nedslidning helt frem til pensionsalderen, for at styrke borgernes retssikkerhed og sikring af en demokratisk kontrol med de store tech-giganter, som fylder stadig mere i samfundslivet.

De 100.000 djøfere arbejder overalt i det danske samfund.

Blandt de erhvervsaktive arbejder 54% i den offentlige sektor. 46% i den private sektor og over 23.000 studerer på en af de samfundsvidenskabelige eller erhvervsøkonomiske uddannelser.

Djøf har de sidste mange år haft en årlig vækst i medlemstallet på 2-4%.

Abonnér på pressemeddelelse

Få besked hver gang Djøf udsender en pressemeddelelse

Skriv kommentar

Din mail-adresse vil ikke blive vist offentligt
Dette spørgsmål forhindrer spam i kommentarfeltet. Spam-robotter kan nemlig ikke regne, så de kan stoppes med let matematik.

Karsten

Hvorfor spammer I mig med gamle pressemeddelelser. Jeg har modtaget 10 i aften, og det fortsætter. Det er jo gamle meddelelser som vi har læst for længst Med venlig hilsen Karsten pagh


Din mail-adresse vil ikke blive vist offentligt
Dette spørgsmål forhindrer spam i kommentarfeltet. Spam-robotter kan nemlig ikke regne, så de kan stoppes med let matematik.