]]>

Pressemeddelelse

Djøf: Godt med klare konklusioner fra Undersøgelseskommissionen om Forsvarets Efterretningstjeneste

Undersøgelseskommissionen om Forsvarets Efterretningstjeneste har nu offentliggjort sin undersøgelse af den kritik, der har været rejst af FE.

13.12.2021

- Det er godt, at Undersøgelseskommissionen om FE har afsluttet sin undersøgelse og det er godt, at FE-kommissionens konklusioner er så klare, siger Henning Thiesen, formand for Djøf.

En enig undersøgelseskommission har ikke fundet grundlag for at rejse kritik af en eller flere af de personer, der har været hjemsendt og dermed heller ikke grundlag for, at det offentlige søger at drage nogen til ansvar.

- I Djøf har vi med tilfredshed noteret os, at Forsvarsministeriet på baggrund af kommissionens konklusioner vil fortsætte dialogen med de tjenestefritagede og genplacerede ansatte og at Forsvarsministeriet har oplyst, at der intet er til hinder for, at de pågældende kan gøre tjeneste ved FE eller for en af de pågældendes vedkommende som ambassadør, slutter Henning Thiesen.

Abonnér på pressemeddelelse

Få besked hver gang Djøf udsender en pressemeddelelse

Skriv kommentar

Din mail-adresse vil ikke blive vist offentligt
Dette spørgsmål forhindrer spam i kommentarfeltet. Spam-robotter kan nemlig ikke regne, så de kan stoppes med let matematik.