]]>

Pressemeddelelse

Djøf henter stærke profiler til public affairs

Djøf ansætter to nye, stærke navne, som skal være med til at styrke Djøfs politiske interessevaretagelse og dialog med omverden. Jannik Schack tiltræder som ny politisk chefrådgiver og Mathilde Torp Carlsen bliver ny SoMe-manager.

19.08.2021

”I Djøf er det vores ambition at få Danmark til at finde sammen på tværs af forskelligheder og på tværs af fag og brancher. Jannik og Mathilde får afgørende roller i arbejdet med at vise, at samfundsvidenskabelige problemknusere som jurister og økonomer er en vigtig del af løsningen på vores samfunds udfordringer. De har begge veludviklet sans for politik og interessevaretagelse - og for at sætte dagsorden med den helt rigtige timing. Jeg er rigtigt glad for at byde Mathilde og Jannik velkommen”, siger Jakob Stig Jørgensen, chef for Public Affairs i Djøf.

Jannik Schack bliver som politisk chefrådgiver ansvarlig for det erhvervspolitiske område.

”Jeg glæder mig meget til at blive en del af holdet og være med til at synliggøre værdien af det arbejde, som Djøfs over 100.000 medlemmer leverer hver dag. Tænk på, hvilken kæmpe forskel for eksempel embedsfolk har gjort under corona-krisen for at sikre folkesundheden gennem effektiv lovgivning og forvaltning og for at hjælpe med at spænde et sikkerhedsnet ud under de lønmodtagere og erhverv, der er ramt økonomisk af pandemien,” siger Jannik Schack.

Jannik Schack har senest været chef for politik og forhandling i Finansforbundet og har mange års erfaring med politikudvikling, analyse og interessevaretagelse. Blandt andet fra to ministerier, Tænketanken DEA og Dansk Erhverv.

Mathilde Torp Carlsen får ansvaret for at markere Djøf på sociale medier. Hun kommer fra en stilling som presse- og SoMe-ansvarlig i Mødrehjælpen.

"Det er min ambition at give Djøf en tydelig politisk stemme på de sociale medier samt naturligvis at sætte ansigt på Djøfs mange medlemmer og synliggøre deres samfundsværdi. Jeg ser frem til at gå ombord i nye faglige udfordringer sammen med teamet af engagerede og dygtige kolleger.", siger Mathilde Torp Carlsen.

Jannik Schack tiltræder den 23. august og Mathilde Torp Carlsen den 1. september 2021.

Abonnér på pressemeddelelse

Få besked hver gang Djøf udsender en pressemeddelelse

Skriv kommentar

Din mail-adresse vil ikke blive vist offentligt
Dette spørgsmål forhindrer spam i kommentarfeltet. Spam-robotter kan nemlig ikke regne, så de kan stoppes med let matematik.