]]>

Pressemeddelelse

Vigtigt signal fra regeringen om hjemmearbejde

Lad medarbejdere, der vil og kan, arbejde hjemme den kommende tid, så vi kan begrænse smitten i samfundet, siger Sara Vergo, næstformand for Djøf og formand for Djøf Offentlig.

08.12.2021

Statsminister Mette Frederiksen opfordrer medarbejdere i den offentlige og private sektor til i udstrakt grad at arbejde hjemme den kommende tid for at begrænse smitten med corona

- Det er et vigtigt signal fra regeringen, som vi opfordrer arbejdsgiverne til at lytte til. Hjemmearbejde har vist sig at kunne fungere for langt de fleste, og bidrager til at begrænse smitten i samfundet, siger Sara Vergo, næstformand i Djøf og formand for Djøf Offentlig og fortsætter:

- For Djøf er det centralt, at hjemmearbejde er frivilligt, så medarbejdere, som ikke trives med eller har mulighed for hjemmearbejde, fortsat kan møde ind på arbejdspladserne.

At skolebørnene nu sendes hjem på en forlænget juleferie, kommer også til at påvirke børnefamilierne:

- Det er vigtigt, at arbejdsgiverne udviser forståelse for, at det kan være svært at kombinere hjemmepasning med jobbet. Så det er nødvendigt at alle parter udviser fleksibilitet. Det har kunne lade sig gøre under de tidligere nedlukninger af samfundet, og jeg er overbevist om, at det kan komme til at fungere igen, pointerer Sara Vergo.

Abonnér på pressemeddelelse

Få besked hver gang Djøf udsender en pressemeddelelse

Skriv kommentar

Din mail-adresse vil ikke blive vist offentligt
Dette spørgsmål forhindrer spam i kommentarfeltet. Spam-robotter kan nemlig ikke regne, så de kan stoppes med let matematik.