]]>

Pressemeddelelse

Ekstra Bladet fører useriøs hetz mod embedsfolk

Det er et useriøst mediestunt, når Ekstra Bladet i dag hænger en navngiven embedskvinde ud på banner efter fly over Christiansborg. Det er med til at undergrave tilliden til vores system, lyder det fra fagforbundet Djøf.

09.08.2022

Ekstra Bladet har den seneste uge kørt det, der ligner en kampagne mod embedsfolk, som i øjeblikket venter på at få deres personalesager afgjort, efter de har modtaget kritik fra Minkkommissionen lige før sommerferien. Kampagnen kulminerede i dag i et mediestunt med et flybanner over Christiansborg med teksten ”Gå nu hjem Barbara”. 

"Det er useriøst af Ekstra Bladet at hænge navngivne embedsfolk ud på den måde. Det er decideret mobning. Ekstra Bladet er med til at undergrave tilliden til vores system, når de ikke respekterer, at gængse spilleregler for tjenstlige sager skal følges, før der kommer en afgørelse," siger administrerende direktør i Djøf, Tomas Therkildsen.

Det er vigtigt at huske, at Minkkommissionens rapport er en beretning, ikke en dom eller afgørelse. Derfor er det nødvendigt, at arbejdergiverne foretager deres egen vurdering og drager deres egen konklusion, før der indledes sager om tjenstligt efterspil. 

"Alle, både embedsfolk, arbejdsgiverne og befolkningen generelt har interesse i, at Minkkommissionens alvorlige kritik bliver fulgt ordentligt til dørs. Men spillereglerne skal overholdes. Det er komplekse sager, og ingen har interesse i, at afgørelser bliver hastet i gennem. Det er det for alvorligt til, siger Tomas Therkildsen," administrerende direktør i Djøf. 

Kontakt chef for Public Affairs i Djøf, Kirsten Marie Kristensen, tlf. 23 96 91 92

Abonnér på pressemeddelelse

Få besked hver gang Djøf udsender en pressemeddelelse

Skriv kommentar

Din mail-adresse vil ikke blive vist offentligt
Dette spørgsmål forhindrer spam i kommentarfeltet. Spam-robotter kan nemlig ikke regne, så de kan stoppes med let matematik.