]]>

Djøf

Grøn omstilling som karrierevej

Står der et mere grønt job på din karriereplan? Find vej med faglige arrangementer, netværk, sparring og professionel rådgivning.

Din rolle i den grønne omstilling

Skal Danmark lykkes med en gennemgribende grøn omstilling, er der brug for dygtige medarbejdere og ledere til at styre indkøb og leverandørkæder, udvikle og implementere lovgivning, analysere, beregne, kommunikere … og meget mere.

Med en samfundsvidenskabelig eller erhvervsøkonomisk baggrund står du derfor stærkt, hvis du ønsker at arbejde i en mere grøn retning.

Som medlem kan du bruge Djøfs tilbud og sparring til at lede dig godt på vej til dit næste – grønne – job.

Vil du i en mere grøn retning?

Den massive grønne omstilling i virksomheder og organisationer giver mange nye grønne jobs. Og feltet bliver kun større i de kommende år.

Få gode råd, find de ledige jobs, og bliv inspireret af andre, der arbejder med grøn omstilling.

Bæredygtige indkøb - en vigtig opgave i den grønne omstilling

Hvis arbejdspladsens indkøbskæde skal være miljø- og klimamæssig forsvarlig, kræver det samspil mellem flere forskellige kompetencer. Og du kan være med, for mange af de kompetencer passer lige til djøfernes kerneområder.

Sådan finder du vej til et grønt job

De grønne jobmuligheder er i hastig vækst i disse år. Der kommer flere og flere vigtige opgaver, som arbejdspladser skal have løst, og det giver nye muligheder for at arbejde sammen på tværs af fagligheder, brancher og sektorer

Søgeord, jobtitler og grønne arbejdsopgaver

Søger du job inden for klima og bæredygtighed, er det særligt vigtigt at kende til jobmarkedets grønne sprog. Vi guider dig på vej.

Mange veje til et grønt job

Nogle går målrettet efter et job, der kan være med til at drive eller skubbe på den grønne omstilling, mens andre oplever, at deres almindelige job hen ad vejen udvikler sig i retning af et mere grønt fokus.

Mød 3 djøfere, der på forskellig vis arbejder med klima og bæredygtighed.

Den grønne omstilling gør det ikke alene for mig

AC

Læs om Ann-Cathrine Pedersen, jurist i Center for vedvarende energi i Energistyrelsen

I min hverdag er det ikke sort og grønt

Jesper

Læs om Jesper Bank, cand.oecon., kommerciel direktør for Esbjerg Havn

Aktiviteter

Er du nysgerrig på, hvordan vi kan takle den grønne omstillings muligheder og dilemmaer – i jobbet og i samfundet? Find arrangementer, netværk og kurser, der passer til dine interesser og behov.

Få mere viden

Vi har undersøgt befolkningens holdning til klimaafgifter og fået 15 eksperters bud på, hvordan samfundsvidenskabelige kompetencer kan sætte endnu mere skub i den grønne omstilling.

Djøf deltager i klimadebatten, hvor det er relevant, og med afsæt i analyser og undersøgelser. Se dem her.

Nation Green – samarbejde med Epinion

I Nation Green-samarbejdet forsøger vi sammen med Epinion at gå et spadestik dybere og sparke ny viden ind i debatten om Danmark som grøn nation.

Et samfundsvidenskabeligt blik på den grønne omstilling

I denne interviewundersøgelse stiller vi skarpt på, hvordan samfundsvidenskabelige kompetencer skal bringes i spil i den grønne omstilling.

Concito som sparringspartner

Djøf er medlem af den grønne tænketank CONCITO og er på den måde en del af et fællesskab på tværs af sektorer og brancher, som inspirerer og udfordrer hinanden til at bevæge sig i en mere grøn retning.

Som medlem af CONCITO deltager Djøf i netværksgrupper og arrangementer og får tilført ny viden fra både forskning og praksis til at drive vores egen klimaindsats videre.

Den anden vej rundt er det vores ambition, at Djøf kan være en god sparringspartner for de andre medlemmer som stor medlemsorganisation og politisk aktør i store arbejdsmarkedspolitiske sager, hvor klimadebatten også spiller ind.

Concito

Kontakt os

missing

Thomas Kantsø
Klima- og bæredygtighedschef i Djøf
Djøfs Karriere og Erhverv

Ekspertise:
Thomas har fingeren på pulsen på det grønne jobmarked og ved, hvor der er brug for Djøfs medlemmer. Han er dagligt i kontakt med virksomheder og organisationer og kan guide dig, hvis du vil rykke din karriere i en mere grøn retning.
missing

Julie Christiansen
Chefkonsulent
Privatansatte

Ekspertise:
Julie ved en masse om lønforhold og vilkår i forskellige brancher og sektorer. Ring eller skriv til Julie, og få en pejling på, hvad du kan forvente, og hvad du skal være opmærksom på i dit kommende grønne job.