]]>

Djøf

Digital udvikling i Djøf

Vi er et team, der arbejder målrettet med Djøfs digitale udvikling. Få et indtryk af, hvordan vi arbejder. Måske vil du være med?

Vi er en afdeling på snart 25 dedikerede personer, der alle arbejder i et agilt udviklingssetup, som vi justerer efter behov, hvilket skaber rum for løbende læring og holder vores agile mindset skarpt. 

To af vores vigtigste værdier er trivsel og rummelighed, og netop derfor har vi det rigtigt godt sammen! Hos os er der virkelig plads til alle – og plads til at være lige den, man er. 

Vi øver os i at være modige og eksperimenterende. Og vi vil meget gerne åbne os endnu mere op mod omverdenen for at hente inspiration, viden og teste nye ting af. 

Du kan se frem til at blive del af et fantastisk team på en rigtig god arbejdsplads tæt ved Nørreport. 

Og selv om vi mener, at det altid skal være jobbet og kollegerne, der skal være din vigtigste motivationsfaktor, så gør det jo ikke noget, at vi har meget fornuftige vilkår på tværs af pension, ferie og barn syg. 

Product Owner i Djøf 

I Djøfs afdeling ’Digitalisering’, har vi ansvaret for vores digitale brugerrejser. Vi består af 3 tværfaglige agile teams med både udviklere, UX’ere, Scrum Mastere samt test- og kvalitetsspecialist og en Product Manager som alle arbejder efter Scrum. Din hovedopgave bliver at hjælpe et af de agile teams med at udvikle nye, spændende digitale løsninger for Djøfs 107.000 medlemmer.  

Som Product Owner har du fokus på at sikre at behov fra Djøfs medlemmer og den interne forretning bliver mødt af en MVP-tilgang og at skabe afklaring omkring hvordan brugerrejser på tværs af Djøf kan opnås via digitale løsninger i samarbejde med afdelingens Product Manager.  

Du skal løbende prioritere opgaver så backloggen er værdiskabende og relevant samt sikre, at den er transparent for forretningen og skabe balance mellem værdiskabende nyudvikling, optimering af eksisterende produkter og den løbende håndtering af diverse driftsopgaver. 

 
Er du interesseret i at komme med eller i at høre mere om jobbet, så send os en ansøgning eller kontakt Chef for Digitalisering og IT Lucille Fonnesbech på luo@djoef.dk - vi glæder os til at møde dig. 

projektrum3

Vores kerneprodukt er djoef.dk og her er vi i gang med at bygge et helt nyt website. Det sker iterativt og første version blev sat i verden primo april som led i lanceringen af Djøfs nye brand, både visuelt og konceptuelt. Vi er nu i gang med næste iteration. Vi har fokus på de vigtigste brugerrejser og på at skabe høj værdi for vores medlemmer. Samtidig reducerer vi løbende teknisk gæld bl.a. ved at implementere en ny, tidssvarende platform og har også fokus på at skabe gode, sammenhængende flows af høj kvalitet. Djoefbladet.dk er et andet produkt som vi kommer til at arbejde med i den næste periode. 

Tag et kig forbi www.djoef.dk og få en fornemmelse af det nye vi søger at skabe til vores medlemmer. Løsninger der er konstant udvikling – måske med dig som næste Product Owner? 

Vilkår og personalegoder

Du bliver en del af en stærk organisation i udvikling og vækst, hvor du kan glæde dig til:

  • et godt arbejdsmiljø, hvor vi vil og har tid til hinanden
  • en god balance mellem arbejde og fritid
  • mulighed for hjemmearbejde og fleksibilitet
  • en populær personaleforening med sociale og faglige arrangementer
  • gode muligheder for faglig udvikling
  • op til 6 ekstra fridage om året + fri på udvalgte dage
  • betalt frokostpause
  • lækker vegetarvenlig frokostordning.

Andre attraktive vilkår – fx sundhedsforsikring, forlænget periode med fuld løn under barsels/forældreorlov, fleksibel pensionsordning, børns sygedage, omsorgsdage m.m.