]]>

Mark Roland

missing

Som udvikler er jeg med hele vejen fra idé til færdigt produkt.

Profil:

Full stack udvikler og bachelor i datalogi

Jeg havde nok ikke tænkt på Djøf som min kommende arbejdsplads, da jeg begyndte på datalogistudiet. Så fik jeg et studiejob her, og da jeg blev færdig med min bachelor, blev jeg tilbudt et fast job.

Djøf nævnte dengang, at jeg her kunne få fleksible arbejdstider, god frokostordning, gode kollegaer og gode arbejdsvilkår. Det holdt, og det holder stadig. Nu ved jeg så, at der også er en masse gode arrangementer som fx sommerfest, julefrokost, fredagsbar, D&D, daglig skak og andet godt.

Det er selvfølgelig rart, at de ting er på plads, men det var nu mest af alt det faglige, der trak i mig, da jeg skrev under på kontrakten. Fra første dag kunne jeg få lov til at dykke ned i koden og være med til at udvikle løsninger, der gør en reel forskel. Jeg er med til at hjælpe Djøf’s medlemmer via vores digitale medlemsunivers. Jeg er også med til at hjælpe kollegerne i huset med forskellige værktøjer og systemer.

Jeg er ansat som full stack udvikler, men har fået mulighed for at specialisere mig lidt mere i backenden, som jeg synes er sjovest at arbejde med. Det er så samtidig meget motiverende at være med hele vejen i en udviklingsproces lige fra den første idé, til vi lancerer og evaluerer på resultatet. Det er der plads til i Djøf.

Det er også rart at arbejde i en dybt professionel organisation, hvor der er mange dygtige og kompetente kolleger. Det er med til at give en stejl læringskurve. Ikke bare når man begynder, men egentlig ret konstant. I Djøf er der hele tiden mulighed for at lære nyt og prøve nye ting af.

Skal man trives her, er det ikke dumt at tænke lidt som Pippi Langstrømpe. Man skal ikke være bange for at kaste sig ud i nye programmeringssprog, opgaver eller løsninger. Det er ok at fejle, bare man lærer det.

Jeg mener, at Djøf er stedet for dig, der gerne vil have virkelig gode, søde og dygtige kollegaer. Du skal også kunne lide at samarbejde. Ikke bare internt i teamet, men også med andre afdelinger.