]]>

Djøf

Få nye medlemmer

Fortæl dine kolleger om de mange fordele, de kan få gennem et medlemskab af Djøf.

Djøf er den faglige organisation for:

  • Jurister, jurastuderende, erhvervsøkonomiske og samfundsvidenskabelige kandidater og studerende, der arbejder på alle niveauer i det offentlige

Velkomstbrev til nye kolleger

Byd nye kolleger velkommen.

Du kan i "Mit Djøf" lave dit eget velkomstbrev til nye kolleger på arbejdspladsen. Tilret brevet og tag det med til din nye kollega. Så har du måske endnu en djøfer i klubben.

Åbne arrangementer

Du kan også holde åbne arrangementer i klubben. Her kan du invitere kolleger, der ikke er medlemmer af en faglig organisation eller er organiserede i et andet forbund. Hvis I har en AC-klub på arbejdspladsen, er det oplagt at gå sammen og invitere de uorganiserede indenfor.

Djøfs tilbud

Har du kolleger, som ikke er medlemmer af Djøf, kan de læse mere her om Djøfs mange tilbud ved at tjekke Djøfs mange medlemsfordele, eller du kan tjekke, hvad medlemmerne siger om et par af tilbuddene i videoen her.

 

 

Frit valg

Du har måske en kollega, som er medlem af en anden organisation, som spørger til mulighederne for at skifte til Djøf. Dansk Magisterforening, Kommunikation og Sprog, Gymnasielærerne, DADL (lægerne), Ingeniørforeningen og Djøf har aftalt, at medlemmerne selv kan bestemme, hvor de ønsker at være medlem. Der er altså frit valg.

Aftalerne om frit organisationsvalg finder du her:

Aftale om frit organisationsvalg mellem DM og Djøf

Aftale om frit organisationsvalg mellem GL, IDA, KS, Læger og Djøf

Hvis din kollega vil have glæde af Djøfs mange tilbud, hjælper vi gerne med at melde vedkommende ud af sin nuværende organisation og ind i Djøf. Et skifte til Djøf som organisation vil ikke påvirke medlemskab af eventuel a-kasse eller pensionskasse. Indmeldelse kan ske her.

Vurdér indhold

At rådgive de bedste forpligter. Derfor arbejder vi hele tiden på at blive bedre. Vurder gerne artiklen nedenfor.