]]>

Bestyrelsens beretning og en formand takker af

Den 29. april 2022 var der repræsentantskabsmøde i Djøf Offentlig.

Læs bestyrelsens beretning, hvor den afgående formand Sara Vergo også gav et view over hendes formandstids mange dagsordener.

Efter to år med repræsentantskabsmøder afviklet digitalt på distancen, var det endelig igen tid til at mødes fysisk. Der var både begejstring og engagement at spore hos de fremmødte, der tydeligt nød hinandens selskab, muligheden for at netværke og at få en god dialog.

Mødet var i år alene fyldt med de klassiske dagsordenspunkter som beregning, regnskab, kontingent og revision, da repræsentantskabet i år ikke skulle tage stilling til overenskomstkrav eller overenskomstresultat.  I referatet fra repræsentantskabsmødet kan du læse, hvilke emner der var på dagsordenen, og hvem der tog ordet på talerstolen. 

Læs bestyrelsens beretning

Hvis du ikke havde mulighed for at deltage på repræsentantskabsmødet, kan du læse bestyrelsens beretning.

Farvel og goddag

Det var en afgående formand, Sara Vergo, der vemodigt sagde tak for samarbejdet, opbakningen og de mange gode samtaler og oplyste, at det havde været en kæmpe fornøjelse at være formand for verdens bedste medlemmer. Repræsentantskabet kvitterede med stående applaus. Sara Vergo blev samme dag på Djøfs repræsentantskabsmøde valgt som Djøfs nye forbundsformand.

Men ud over et farvel var der også på mødet tid til at få hilst på den nye formand Johanne Nordmann, der fik sat nogle ord på sig selv, og hvad hun brænder for at lykkedes med i formandsstolen.

Sæt kryds i kalenderen den 28. april 2023

Næste ordinære repræsentantskabsmøde er fredag den 28. april 2023.

Her skal repræsentantskabet tage stilling til Djøf Offentligs kravspakke til overenskomstforhandlingerne i 2024.