]]>

Danmark i Balance

Djøf Offentlig inviterer til fællesspisning og dilemmadebat med Mads Steffensen fra ”Mads og Monopolet” i hele landet. Temaet er 'Danmark i balance'.

Invitér din nabo eller kollega med til en god debat om, hvordan vi holder balancen i Danmark. Vi har allerede haft to debatter krydret med tankevækkende dilemmaer og hyggelig fællesspisning i Viborg og Nykøbing-Falster, og vi glæder os til de to næste i Sønderborg og København.  

Hvordan holder vi balancen?

Danmark skal være i balance, siger politikerne. Vi skal have uddannelser og jobs i hele landet, men arbejdsliv, familieliv og pension skal også gå op. Balancerer det? For samfundet og for dig? Djøf Offentlig inviterer til fællesspisning og dilemmadebat med Mads Steffensen fra ”Mads og Monopolet”.

Tusindvis af statslige jobs er flyttet ud af hovedstaden for at skabe bedre balance i Danmark. Særligt de unge kvinder flytter den anden vej til de større byer, blandt andet for at få en uddannelse. Derudover skal vi være længere på arbejdsmarkedet, og familielivet skal også passes. Kan det balancere? For dig? For samfundet?

Dilemmaer til debat

Vi sætter dilemmaer til debat under temaet ”Danmark i balance” under kyndig ledelse af Mads Steffensen, der hver lørdag samler langt over en million danskere til ”Mads og Monopolet” på P4. Undervejs vil der være korte inspirationstaler og fællesspisning på god gammeldags forsamlingshus-manér.

Tag din nabo med

Kom og vær med til en aften med debat og hygge. Og hvis du gerne vil invitere din nabo eller kollega med, så er det helt i orden. Bare vælg ’jeg er ikke medlem’ og skriv navn navnet og email-adressen ved tilmeldingen. Men skynd dig, der er et begrænset antal pladser og 'først til mølle'-princippet gælder.

Datoer og tidspunkter

  • 15. maj i Sønderborg, 17.30-20.30 (Sønderborg Idrætshøjskole)
  • 20. maj i København, 17.30-20.30 (Café Oasen)  

Tilmeld dig 'Danmark i balance' her