]]>

Arrangement

Danmark i balance - debat med Mads Steffensen

Hvad handler arrangementet om?

Danmark skal være i balance, siger politikerne. Vi skal have uddannelser og job i hele landet, men arbejdsliv, familieliv og pension skal også gå op. Balancerer det? For samfundet og for dig? Djøf Offentlig inviterer til fællesspisning og dilemmadebat med Mads Steffensen fra ”Mads og Monopolet”.

Tusindvis af statslige jobs er flyttet ud af hovedstaden for at skabe bedre balance i Danmark. Særligt de unge kvinder flytter den anden vej til de større byer, blandt andet for at få en uddannelse. Derudover skal vi være længere på arbejdsmarkedet, og familielivet skal også passes. Kan det balancere? For dig? For samfundet?

Vi sætter dilemmaer til debat under temaet ”Danmark i balance” under kyndig ledelse af Mads Steffensen, der hver lørdag samler langt over en million danskere til ”Mads og Monopolet” på P4. Undervejs vil der være korte inspirationstaler og fællesspisning på god gammeldags forsamlingshus-manér.

Kom og vær med til en aften med debat og hygge. Arrangementet er åbent for alle interesserede og ikke-medlemmer. Du er velkommen til at tage en ven, nabo eller kollega med. Husk blot at tilmelde jer her på siden.

Der er begrænset antal pladser, som bliver tildelt efter først til mølle-princippet.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

 

Se alle