]]>

Hvad lærte vi også under corona?

Under coronakrisen skulle vi lære at omstille de fysiske klubmøder til virtuelle klubmøder. Omlægningen medførte flere klubmøder med flere deltagere. Vi har altså aldrig været så tilstedeværende som nu.

Blev coronakrisen det afgørende skub i retning af en større digital omstilling af Djøfs klubmøder?

Det nye udgangspunkt er virtuelt

Som overskriften antyder handler klubmøder ikke længere kun om fysisk tilstedeværelse. Tværtimod bør vi udnytte de erfaringer med at levere digitalt, som vi blev tvunget ud i på grund af coronakrisen. Det er til gavn for både Djøf og klubberne, som langt hen ad vejen allerede er indstillet på, at klubmøder fremover leveres digitalt.

Selvom vi har fået gode erfaringer udi det virtuelle univers, er det fortsat nyt for os og jer. I forhold til os selv bliver fokus lagt på, at alle konsulenter får den nødvendige opkvalificering i at afvikle virtuelle klubmøder, så vi hverken behøver at gå ned på det tekniske, moderatorrollen eller indholdsdelen.

Ses vi så aldrig igen?

Klubmøder holdes som udgangspunkt virtuelt – enten hvor vi faciliterer og indkalder via Zoom, eller ved at vi deltager på den platform, som klubben stiller til rådighed.

Ingen regel uden undtagelse. Vi er naturligvis opmærksomme på, at virtuelle møder ikke altid er en fyldestgørende erstatning for det fysiske klubmøde. Der kan være emner eller tidspunkter, hvor det vil være mere hensigtsmæssigt, at vi mødes fysisk, og det vil fremover fortsat være muligt.

Hvad var det nu, vi talte om?

Hvis du ikke allerede har set, har vi fået et nyt inspirationskatalog og gjort det nemmere for dig som bruger at komme rundt.

Vil I holde et klubmøde på jeres arbejdsplads, kan I vælge et tema, der matcher netop jeres aktuelle situation og interesser.

Vil du vide mere eller booke dit næste klubmøde, så kontakt os på telefon 33 95 97 00 eller dk¤djoef¤djoef

Hvad siger I?

Nærved og næsten slår intet medlem af hesten. Hvis dette skal blive den succes, som vi håber, har vi brug for dig. Hvis du har forslag til temaer til klubmøder, eller gerne vil dele dine erfaringer, er du meget velkommen til at skrive til os på dk¤djoef¤djoef