]]>

Målrettede kurser til din arbejdsplads

Vidste du, at Djøf hvert år udvikler interne kurser til mere end 1200 offentligt ansatte fra arbejdspladser på tværs af den offentlige sektor? Så tænk os gerne med, når I næste gang drøfter kompetenceudvikling i SU/MED, eller hvis du spotter et konkret uddannelsesbehov i din organisation.

Et internt kursus kan være en attraktiv løsning for din arbejdsplads, hvis I er flere med samme behov for kompetenceudvikling. Når I udvikler jer sammen, giver det jer et fælles sprog og en fælles forståelse for retning og metoder, som I lettere kan omsætte til praksis.

Med Djøf som partner

Djøf holder hvert år over 200 forskellige åbne kurser, hvor vi giver både medlemmer og ikke-medlemmer et kompetenceløft.

Mange arbejdspladser vil gerne give deres medarbejdere meget målrettet kompetenceudvikling, derfor tilpasser vi et åbent kursus eller skræddersyer indholdet, så det giver relevant ny viden og nye metoder, der matcher jeres konkrete vilkår og virkelighed.

Vi kan rådgive og assistere jer fra start til slut i et internt udviklingsforløb. Jeres situation og jeres udviklingsbehov er i centrum, når vi rådgiver jer. Vi går op i, at læring skal gøre en forskel i praksis, og at I skal have mest muligt ud af jeres udviklingsbudget.

Hos Djøf får I adgang til

  • ·nuanceret rådgivning og sparring med specialister i læring
  • 200 velafprøvede kurser og markedets bedste undervisere
  • en digital læringsportal og professionel kursusadministration.

Bliv inspireret af andre

Her er eksempler på forløb, som vi ofte gennemfører for andre:

  • Chefkonsulentuddannelsen kører regelmæssigt i en af regionerne
  • Kurser i forhandlingsteknik holder vi jævnligt hos alt fra store internationale virksomheder til ministerier, styrelser, regioner, kommuner og andre offentlige organisationer
  • Konflikthåndtering og det gode samarbejde er bl.a. populært hos flere kommuner
  • Opdateringskurser på forskellige juridiske områder, som fx forvaltningsloven, GDPR, arbejdsskadeerstatning
  • Teamledelse og teamkultur bliver efterspurgt af både ministerier og styrelser
  • Statens budget- og bevillingssystem er relevant for flere ministerier og styrelser
  • Projektledelse tiltrækker en bred vifte af både det offentlige og private virksomheder.

Tænk os med, når I taler om kompetenceudvikling

Når I næste gang drøfter kompetenceudvikling på din arbejdsplads, ved du lidt mere om muligheder hos Djøf. Vi kender den offentlige sektor, og vi vil gerne være med til, at bringe relevante erfaringer i spil hos jer til gavn for både arbejdspladsen og den enkelte medarbejder. Hvis du hører, at jeres HR-afdeling søger efter kompetenceudvikling, er I altid velkomne til at kontakte os.

I kan tage fat i Brigitta Bahl Fogt, bbf@djoef.dk, 3395 9806 eller Helle Klitlund Bévort, hkb@djoef.dk, 3395 9645.

Læs mere om vores interne virksomhedskurser.