]]>

Ny lønundersøgelse i kommuner og regioner

Så er det atter tid til den årlige lønundersøgelse i kommuner og regioner. Hjælp os med at få svarprocenten op.

Det er den tid på året, hvor vi sender et spørgeskema ud til ansatte i kommuner og regioner og beder dem fortælle om deres løn.

Vi har igen brug for din hjælp til at få svarprocenten op. I 2018 svarede lidt flere end 5.000 på undersøgelsen. Det tal må gerne blive endnu højere i år.

Hjælp os med at fange medlemmernes opmærksomhed

Den mail, vi har sendt til medlemmerne om lønundersøgelsen, skal helst ikke ende i en elektronisk papirkurv. Derfor vil det være en stor hjælp, hvis du sender dine medlemmer en kort mail, hvor du minder om undersøgelsen. Du kan eventuelt bruge den korte introtekst i boksen her. 

Mail til dine medlemmer

Djøf har inviteret dig til at svare på årets lønundersøgelse. Deltag i undersøgelsen, ligesom lidt flere end 5.000 djøfere gjorde sidste år. Så er du med til at sikre en solid og detaljeret lønstatistik, som du kan bruge ved kommende lønforhandlinger, og hvis du på et tidspunkt søger nyt job. 

Der er et link, hvor du kan svare på undersøgelsen, i den mail, du fik den 30. september. I emnefeltet står der: "Hvad tjener du? – Djøfs lønundersøgelse 2019".

Hvis du har spørgsmål til din lønseddel, lønstatistik eller til lønforhandling, så tag fat i mig eller Djøfs Rådgivningscenter på telefonnummer 33 95 97 00.

 

Lønstatistikken er klar i december

Når vi først har medlemmernes svar, går det stærkt. Fristen for besvarelse af spørgeskemaet er den 25. oktober, og allerede midt i december forventer vi at have en ny lønstatistik klar.

Inspiration til jeres lokale lønforhandling

En solid lønstatistik er en af grundpillerne i lønforhandling, men der er mange andre forhold, der er vigtige. Læs mere om lønforhandling her på vores TR-site. Tag også gerne fat i din sædvanlige kontaktperson og få sparring på udfordringer og praktik i forbindelse med dine lokale forhandlinger.