]]>

TR-møder om arbejdstid og fleksibilitet

Kom til virtuelt TR-møde om arbejdstid og fleksibilitet. Djøf holder to virtuelle morgenmøder om arbejdstid og fleksibilitet for tillidsrepræsentanter.

Bliv klogere på forskellige veje til fleksibilitet. Djøf introducerer til de forskelle muligheder for at lave aftaler om arbejdstid og fleksibilitet. Efterfølgende er der tid til mere åbne drøftelser med andre tillidsrepræsentanter om muligheder for mere fleksibel arbejdstilrettelæggelse.

Evigt aktuelt tema

Arbejdstid og muligheder for fleksibilitet er, ud over løn, det, der flyder mest hos Djøfs medlemmer i den offentlige sektor. Det viser sig, når vi undersøger arbejdsvilkår og arbejdspres. Det afspejler sig også i de typiske forslag til overenskomstkrav, vi får fra tillidsrepræsentanter, medlemmer og klubber. 

Så arbejdstid og muligheder for at aftale sig til mere fleksibilitet er et felt, hvor der altid er arbejde at gøre ved overenskomstbordet, ved de lokale forhandlingsborde og i den individuelle medlemssparring.

Lad os derfor mødes til en drøftelse af regler, muligheder og gode cases fra arbejdspladserne.

Tilmeld dig

Tilmeld dig virtuelt TR-møde den 31. august for tillidsrepræsentanter i kommuner og regioner og den 1. september for tillidsrepræsentanter i staten.

Udgangspunktet for møderne

På møderne tager vi udgangspunkt i Djøfs guide til fleksibilitet og Akademikernes anbefalinger til, hvordan arbejdspresset kan reduceres.

Vi ses efter sommerferien.