]]>

Anne blev Årets Djøf-TR

Anne Inger Hedegaard er tillidsrepræsentant i Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering (STAR) og Djøf-TR i 2021.

Det var en glad Anne Inger Hedegaard, der foran 150 TR-kolleger fra hele landet blev overrasket med prisen som Årets Djøf-TR 2021.

Anne Inger Hedegaard arbejder i Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering (STAR). Hun har været tillidsrepræsentant i 10 år og er også mentor for andre tillidsrepræsentanter gennem Djøfs TR-mentorordning.

Dommerkomitéen lagde vægt på, at Anne Inger Hedegaards kolleger i deres nomineringer blandt andet beskrev Anne som ”en dygtig og yderst stabil TR, der leverer resultater, som alle ansatte, både fuldmægtige og konsulenter er glade for.” Samtidig er hun ”god til at samarbejde, vælger sine kampe og ikke er bange for at tale medarbejdernes sag, hvor hun formår at holde fokus på det væsentlige - en helt central egenskab, der maner til respekt.” 

Selve overrækkelsen fandt sted på Djøfs årlige TR-konference, hvor Djøf Offentligs formand Sara Vergo overraskede Anne med blomster og en check på 10.000 kr., som kan bruges til et arrangement i STARs lokale Djøf-klub.

 

Ud over prisen til Anne Inger Hedegaard besluttede dommerkomitéen, at Laura Kingo Tevely, Familieretshuset i Ringkøbing og Gitte Stensig Jørgensen, Region Midtjylland, Velfærdssporets fællesfunktioner, begge får en blomst og en flaske vin som en anerkendelse af deres arbejde.