]]>

Hvem skal være årets TR?

Nu blænder vi op for nomineringen af Året Djøf-tillidsrepræsentant 2022, og du kan også være med til at nominere en af dine TR-kolleger.

Alle kan nu nominere deres Djøf-tillidsrepræsentant til ’Årets TR 2022’. Du og dine TR-kolleger fortjener nemlig en særlig hyldest for jeres arbejde med at udvikle arbejdspladserne og skabe gode vilkår for jeres kolleger.

Tak for din arbejdslyst

Som tillidsrepræsentant er dit arbejde særlig værdifuldt og en hjørnesten i at sikre trivsel og udvikling på arbejdspladsen. Derfor fortjener du og dine TR-kolleger at få et skulderklap, som kan mærkes.

Kender du en TR, som er særlig god til at bygge bro mellem ledelse og medarbejdere, og som styrker medlemmernes stemme gennem sit stærke engagement? Eller er din TR-kollega særlig god til at styrke sammenholdet og sikre løsninger til gavn for medlemmet og organisationen? Så send os en nominering.

Det kan selvfølgelig også være noget helt andet, som gør din TR-kollegas indsats særlig værdifuld.

Det er nemt

Giv din TR-kollega et skulderklap ved at nominere ham eller hende til Årets Djøf-tillidsrepræsentant 2022.

Fortæl os på djoef.dk/tr22. hvorfor han eller hun fortjener en ekstra anerkendelse for sit arbejde som TR.

Du kan nominere frem til søndag 30. oktober. Derefter vil et panel af bestyrelsesmedlemmer fra Djøf Offentlig og Djøf Privat kåre Årets Djøf-tillidsrepræsentant.

Vinderen bliver offentliggjort i starten af november. Med titlen som Årets Djøf-TR følger en personlig gave til en værdi af 1.000 kr. samt 10.000 kr. til et fagligt arrangement på arbejdspladsen.