]]>

Kender du årets TR 2020?

Så er det tid til at kåre ’Årets Djøf-tillidsrepræsentant’, og du kan selvfølgelig også nominere din TR-kollega.

Som TR arbejder du året rundt på at udvikle arbejdspladsen og skabe trivsel for dine Djøf-kolleger. Det vil vi gerne anerkende. Derfor åbner vi for, at alle kan nominere deres offentlige eller private Djøf-TR til ’Årets TR 2020’.   

Dit arbejde som TR fortjener anerkendelse

Du gør et værdifuldt arbejde som tillidsrepræsentant, og det vil vi gerne anerkende. Derfor uddeler Djøf hvert år en pris til ’Årets Djøf-TR’, som gør en særlig indsats for at give klubben en stemme i organisationen, facilitere løsninger, bygge bro til ledelsen og skabe sammenhold på tværs af fagligheder.

I år har været et særligt år, hvor tillidsrepræsentanter også pludselig har måtte håndtere og navigere i større usikkerhed og uforudsigelighed på grund af corona.

Har du en TR-kollega, som fortjener et ekstra skulderklap? Så kan du nominere ham eller hende til ’Årets Djøf-TR 2020’ og være med til, at den gode indsats for arbejdspladsen kommer frem i lyset.

Det tager kun 2 minutter

Gå ind på djøf.dk/tr20 og nominér en Djøf-tillidsrepræsentant. Fortæl os, hvorfor han eller hun fortjener en ekstra anerkendelse for sit arbejde som TR i løbet af det seneste år. Det er hurtigt gjort – og betyder meget.

Du kan nominere i perioden frem til fredag 30. oktober 2020 kl.12. Derefter vil et panel bestående af bestyrelsesmedlemmer fra Djøf Offentlig og Djøf Privat kåre ’Årets Djøf-tillidsrepræsentant’.

Vinderen bliver offentliggjort primo november. Med titlen følger 10.000 kroner til et fagligt arrangement på arbejdspladsen og en personlig gave til Årets TR på 1.000 kroner.