]]>

Kender du årets TR 2021?

Så er det tid til at kåre Årets Djøf-tillidsrepræsentant, og du kan selvfølgelig også nominere din TR-kollega.

Som TR arbejder du året rundt på at udvikle arbejdspladsen og skabe trivsel for dine Djøf-kolleger. Det vil vi gerne fejre. Derfor kan alle nu nominere deres offentlige eller private Djøf-TR til ’Årets TR 2021’.

Tak for dit arbejde som TR

Din indsats som tillidsrepræsentant er værdifuld, og det vil vi gerne sige tak for. Derfor uddeler Djøf igen i år en pris til Årets Djøf-TR, som gør et særligt arbejde for at give klubben en stemme på arbejdspladsen, finde løsninger, bygge bro til ledelsen og skabe et godt arbejdsliv for alle.

Det har været et særligt år. Tillidsrepræsentanter har skullet navigere i en corona-ramt virkelighed – og har måske fået en ny opgave med at sikre en tryg og fleksibel overgang til hverdagen på kontoret.

Har du en TR-kollega, som fortjener et ekstra skulderklap? Så er det nu, du kan nominere ham eller hende til Årets Djøf-TR 2021.

Det er hurtigt gjort – og betyder meget

Gå ind på djøf.dk/tr21 og nominér en Djøf-tillidsrepræsentant.

Fortæl os, hvorfor han eller hun fortjener en ekstra anerkendelse for sit arbejde som TR i det seneste år. Det er hurtig gjort – og betyder meget for dine TR-kolleger.

Du kan nominere frem til fredag 29. oktober kl. 12. Derefter vil et panel, som består af bestyrelsesmedlemmer fra Djøf Offentlig og Djøf Privat, kåre Årets Djøf-tillidsrepræsentant.

Vinderen bliver offentliggjort i starten af november. Med titlen som Årets Djøf-TR følger 10.000 kroner til et fagligt arrangement på arbejdspladsen og en personlig gave til en værdi af 1.000 kroner.