]]>

Midler til aktiviteter for dig og dine kolleger

Find ud af, hvordan du kan søge penge til aktiviteter på din arbejdsplads.

Som noget helt nyt kan du nu søge penge i Djøf, hvis du har en god idé til en aktivitet på din arbejdsplads. Det nye er, at midlerne kan bruges til aktiviteter for dine kolleger på arbejdspladsen – også selvom de ikke er medlemmer af Djøf.

Med initiativet ønsker vi at give dig bedre mulighed for at skabe opmærksomhed om fordelene ved at være medlem af Djøf – og selvfølgelig med et håb om, at flere vælger at melde sig ind hos os. Vi er nemlig sikre på, at det fællesskab, som du og klubben skaber ude på jeres arbejdsplads, kan være et rigtig godt grundlag for at tiltrække nye medlemmer, hvis I får mulighed for at skabe initiativer, der kan gælde for alle.

Så har du en god idé til aktiviteter, der ude på din arbejdsplads kan øge synligheden af dig som TR og Djøf som organisation, vil vi opfordre dig til at skrive eller ringe til os. Alle idéer er velkomne, så det er kun din fantasi, der sætter grænsen. Vi ønsker at støtte gode arrangementer, hvor vi gerne inspirerer dig til en spændende oplægsholder, vi giver støtte til forplejning, og vi kan også sende forskelligt merchandise ud til jer, hvis I f.eks har brug for en god mulepose eller et kaffekrus med Djøfs logo på.

Din rolle som TR er selvfølgelig helt afgørende for os også i den her sammenhæng, og vi bliver rigtig glade, hvis du og din klub vil være med til at skabe mere synlighed for os ude på jeres arbejdsplads.

Læs mere om tiltaget 

Send en mail til os på trmidlerprivat@djoef.dk og beskriv det arrangement eller den aktivitet, du ønsker støtte til – eller ring til os og vend din idé med os på telefon 36919107. Vi glæder os til at høre fra dig.