]]>

Ny pensionsordning hos P+

P+ introducerer muligheden for at skifte til en ny og mere moderne pensionsordning.

Langt de fleste med en pensionsordning hos P+, får i 2023 mulighed for skifte til en ny, fleksibel og mere moderne pensionsordning hos P+, nemlig P+ Livscyklus. Der vil være rig mulighed for at hente hjælp på nettet og via webinarer til vurderingen af, hvilken pensionsordning der er bedst for den enkelte.  

Mange har en pensionsopsparing og nogle hos P+, Pensionskassen for Akademikere. Pensionsopsparingen hos P+ indeholder både opsparing til pension og forsikringer, som giver et økonomisk sikkerhedsnet i hverdagen.  

I løbet af 2023 får I mulighed for at skifte til en ny og mere moderne pensionsordning - og det kan du som tillidsrepræsentant være med til at gøre opmærksom på. 

Fleksibel pension med flere valgmuligheder

Den nye pensionsordning hedder P+ Livscyklus. Den er sat i verden, fordi mange medlemmer af P+ har ønsket sig en fleksibel pensionsordning med: 

  • Markedsrente på opsparingen. 
  • Mulighed for at skrue op og ned for risikoen, når vi investerer din opsparing. 
  • Fleksible forsikringer, som man selv kan tilpasse. 

Skal – skal ikke?

Om det er en god ide at skifte til P+ Livscyklus, er op til den enkelte at beslutte. Det afhænger blandt andet af ens familiesituation, risikovillighed i forhold til investeringer og den øvrige økonomi.  

Uanset om P+ Livscyklus er det rigtige valg, er det en god anledning til at give pensionsordningen et eftersyn:  

”Det er vigtigt, at man forholder sig aktivt til sin pension, og jeg håber, at vores medlemmer vil se tilbuddet om P+ Livscyklus som en anledning til at tage stilling til, om de har den rigtige pensionsordning hos os,” siger Lene Mortensen, medlemsdirektør i P+. 

Du kan gøre dine kolleger opmærksomme på, at der er hjælp at hente på nettet: 

  • Alle får besked i e-Boks, når der er mulighed for at skifte til P+ Livscyklus. 
  • I tilbudsperioden kan man logge på minpension.pplus.dk og tage en guide, der ud fra egne tal viser, hvad et skifte vil betyde for ens pension og forsikringer i P+.  
  • Man har en måned til at sige Ja tak eller Nej tak til den nye pensionsordning, og det gør man også på minpension.pplus.dk.

Man er også velkommen til at kontakte rådgiverne i P+ på telefon 38 18 87 00.

Kom med på webinar 

P+ holder også en række målrettede webinarer om P+ Livscyklus, hvor man kan stille spørgsmål og høre mere, før man vælger, om man vil skifte pensionsordning. Der kommer invitation til webinaret sammen med tilbuddet om at skifte til P+ Livscyklus.  

Man kan også holde sig orienteret på pensionskassens hjemmeside

Særlige ønsker?

Hvis du har særlige ønsker til arrangementer i forbindelse med tilbuddet om at skifte pensionsordning, er du velkommen til at kontakte medlemschef i P+, Charlotte Lyhne via chl@pplus.dk eller på telefon 20 10 33 23.