]]>

Mentorordning for tillidsrepræsentanter

Har du lang erfaring med at være tillidsrepræsentant, og vil du gerne hjælpe en mindre erfaren tillidsrepræsentant, så har du muligheden via Djøfs mentorordning for tillidsrepræsentanter.

Der er mange forskellige årsager til, at man lader sig vælge som tillidsrepræsentant, men som nyvalgt tillidsrepræsentant vil man ofte stå over for situationer, man ikke havde overvejet, og i den forbindelse kan det være en god idé at have en god mentor med flere års erfaring som tillidsrepræsentant.

Mentorordning

Som tillidsrepræsentant betragtes du som en lokal repræsentant for Djøf på arbejdspladsen. Djøf har i forbindelse med valget af dig som tillidsrepræsentant delegeret forskellige beføjelser til dig.

Få en tillidsrepræsentant mentor

Som ny tillidsrepræsentant bliver man mødt med flere forskellige udfordringer, og det kan virke meget overvældende. Her kan det være en utrolig god mulighed at sparre med en mere erfaren tillidsrepræsentant, der typisk har oplevet de samme eller tilsvarende udfordringer, hvor der er mulighed for at drøfte praktiske og konkrete løsningsmuligheder.

I Djøf har vi derfor oprettet en mentorordning for tillidsrepræsentanter nyere tillidsrepræsentanter. Mentoren er din livline, som du kan bruge til de udfordringer, du går med i dit virke som tillidsrepræsentant. 

Bliv mentor for en tillidsrepræsentant

Hvis du er en erfaren tillidsrepræsentant, og gerne vil hjælpe en relativ ny tillidsrepræsentant-kollega, så har du muligheden for at blive mentor. Vi klæder dig på til rollen blandt andet ved workshops og e-læringsforløb.

Du har mulighed for at læse mere om mentorordningen samt tilmelde dig – både som en erfaren tillidsrepræsentant som mentor og forholdsvis ny tillidsrepræsentant som mentee.