]]>

Djøf

Administrativ Debat

Administrativ Debat indeholder artikler, der diskuterer aktuelle problemstillinger for den danske statslige og kommunale forvaltning og interviews med kendte politikere og administratorer. Som medlem af Djøf kan du læse det nyeste nummer.

Hvad er Administrativ Debat? 

Administrativ Debat er Nordisk Administrativt Forbunds medlemsblad. Bladet diskuterer aktuelle problemstillinger for den danske statslige og kommunale forvaltning og indeholder interviews med kendte politikere og administratorer. Bladet udkommer 3-4 gange årligt. Abonner ved at melde dig ind i Nordisk Administrativt Forbund. 

Læs de nyeste numre af Administrativ Debat

Administrativ Debat #2 2019

Administrativ Debat #1 2020

Administrativ Debat #2 2020

Administrativ Debat #1 2021

Administrativ Debat #1 2022

Administrativ Debat #2 2022

Administrativ Debat #1 2023

Hvad er Nordisk Administrativt Forbund (NAF)?

Nordisk Administrativt Forbund (NAF) blev dannet i 1918, og er en privat forening med afdelinger i alle nordiske lande. NAF er et centralt forum for alle med interesse for forvaltning både på kommunalt, statsligt og internationalt plan.

Centrale emner for forbundet er udfordringer for den offentlige sektor, administrationspolitik, kommunale problemfelter, offentlig økonomi, forvaltningens grænser og lovkvalitet samt nordiske emner og EU-forhold.

Emnerne debatteres på en række gå hjem-møder og konferencer samt i forbundets kvartalsvise medlemsblad ”Administrativt Debat” og i det fællesnordiske tidsskrift ”Nordisk Administrativt Tidsskrift”. Forbundet har omkring 600 medlemmer i Danmark, og der er i alt 1.400 medlemmer i de fem nordiske lande.

I Danmark er formanden departementschef Claes Nilas. Du kan kontakte Nordisk Administrativt Forbund, hvis du har spørgsmål eller vil i kontakt med redaktionen.

Medlem af NAF

Som medlem af NAF får du: 

  • Nordisk Administrativt Tidsskrift: Tidsskriftet er centralt placeret i den nordiske forvaltningsdebat, og indeholder interessante artikler og aktuelle boganmeldelser. Tidsskriftet udkommer et antal gange årligt.
  • Administrativt Debat: Bladet er den danske afdelings medlemsblad. I bladet diskuteres aktuelle problemstillinger for den danske statslige og kommunale forvaltning. Bladet indeholder ofte interview med kendte politikere eller administratorer. Administrativt Debat udkommer tre til fire gange årligt.
  • Gratis adgang til debatmøder og rabat ved konferencer: Forbundet arrangerer debatmøder (gå hjem-møder), hvor aktuelle og kendte politikere, embedsmænd eller forskere diskuterer nogle af tidens aktuelle politiske, økonomiske, juridiske og forvaltningsmæssige temaer. Som medlem af NAF er der endvidere rabat på deltagergebyret til store forvaltningskonferencer – blandt andet på de årlige forvaltnings-, embedsmands- og kommunekonferencer, som arrangeres i samarbejde med Djøf.
  • Det koster 450 kr. årligt at være medlem af Nordisk Administrativt Forbund. Nye medlemmer betaler dog en særlig introduktionspris det første år på kun 350 kr. Man kan også indgå en virksomhedsaftale med forbundet for kun 1.600 kr. årligt.
  • Opsigelse af abonnement: En abonnementsperiode for både papir- og onlineabonnementer varer i 12 måneder og gælder fra den dato aftalen indgås. Abonnementsaftalen er fortløbende. Abonnementet kan opsiges efter 5 måneder med 1 måneds varsel til udgangen af en måned. Opsigelse skal foregå via henvendelse til NAF pr. mail eller brev inden udgangen af abonnementsperioden. Opsigelsen sendes til NAF.

Meld dig ind

Som medlem får du abonnement på tidsskrifterne "Administrativ Debat". Det er medlemsbladet for NAF, som er et centralt forum for alle med interesse for forvaltning både på kommunalt, statsligt og internationalt plan.

Administrativ Debat udkommer 3-4 gange årligt. Du abonnerer ved at melde dig ind i NAF og et medlemskab koster 350 kr. det første år, derefter koster det 450 kr. årligt.