]]>

Du er leder eller overvejer at blive det

Sammen med en mentor skærper du din udvikling, så det matcher dine ambitioner. Du kan få glæde af en mentor, der har haft ledelse inde på kroppen i mange år. Uanset om du overvejer om ledelse er vejen for dig eller du allerede er leder.

Du har muligheden for at mødes med en mentor, der selv har gået ledervejen, på to måder:

  • Et hurtigt kaffemøde kan være en vej til afklaring eller sparring på en konkret problemstilling. Fx hvis du ønsker at få afklaret om ledelse overhovedet er noget for dig.
  • Et længere udviklingsforløb giver dig mere tid til refleksion over de spørgsmål, der optager dig som leder. I samarbejde med en erfaren leder kan du udvikle, afprøve eller udforske nye vinkler på dit lederskab. 
 

På vej mod ledelse?

Dette er ikke et mentorforløb, men en unik mulighed for, at få vendt dine overvejelser, på en nem og hurtig måde. Over et enkelt kaffemøde kan du møde én, der er i fuld gang med sin lederkarriere. Få afklaret om ledelse er noget for dig.

Skærp dit lederskab med en mentor

Bliv klædt på til at håndtere dine udfordringer som leder med en mentor, der kender din dagligdag. Forløbet varer et år.

Få en sundhedsmentor

Er for dig, der er leder i sundhedsvæsnet, og som ønsker en større tværfaglig forståelse samt sparring på din udvikling som leder.