]]>

Arrangement

Netværksmøde for pensionister før tid

Netværksgruppe for dig, som er djøfer og pensioneret før tid. Vi drøfter drømme, ambitioner og begrænsninger og undersøger fx Djøf-identitet og det professionelle jeg, når man ikke er aktiv på arbejdsmarkedet.

Startdatoer

28/05-24
København K
26/06-24
København K
12/08-24
København K
10/09-24
København K
09/10-24
København K
05/11-24
København K
12/12-24
København K

Varighed

09:30-12:30

Pris

0 kr.
Djøf Senior

Idépuljen

Hvad handler arrangementet om?

Netværksmøderne er et tilbud til medlemmer af Djøf, som af den ene eller den anden årsag har forladt arbejdsmarkedet. Du kan være på førtidspension eller stoppet på arbejdsmarkedet før tid af anden grund. Når man er uden for arbejdsmarkedet, er der en faglig og professionel identitet, en viden og en masse kompetencer, som ikke længere bliver brugt i et almindeligt fuldtidsjob.

På netværket er vi fælles om at tale om drømme og muligheder og stå ved de begrænsninger og forandringer, vi oplever. Vi inspirerer hinanden til at håndtere hverdagen, fortiden og fremtiden, og vi drøfter både stort og småt. Vi arbejder desuden med forskellige tiltag i mindre interesse-arbejdsgrupper. Der er fx en læsegruppe en vandregruppe og en temagruppe om frivilligt arbejde. På den sociale side arrangerer vi sommerudflugt, julefrokost og fredagshygge.

Vi afholder månedlige møder af 2,5 timers varighed. Møderne følger en ensartet struktur, som skaber rum til de samtaler, vi gerne vil have, både i plenum og i mindre grupper. Hvert andet møde faciliteres af en dygtig facilitator. Der er ingen forpligtelser. Vi gør det, der giver mening og værdi for os. Det er helt op til dig at beslutte, hvor meget du deltager.

Vi oplever, at langt de fleste kommer til møderne jævnligt, men du er også velkommen til bare at være med en enkelt gang. Første gang, du deltager, anbefaler vi, at du vælger en dato, hvor der er en facilitator til stede.

Alle fælles møder afsluttes med mulighed for at spise en sandwich sammen.

Netværksmøderne for pensionister før tid er opstartet på initiativ af Mette, som selv er føritdspensionist og djøfer. Hun skrev til Djøf:

"Jeg kunne ønske mig, at der også var aktiviteter, som var rettet mod førtidspensionister. Vi har et andet afsæt til fælles i at være afsluttet på arbejdsmarkedet før tid og pga. forskellige funktionsnedsættelser. Jeg forestiller mig at vi kunne have noget til fælles i et andet ståsted end djøfere, som har afsluttet et succesfuldt arbejdsliv og med masser af energi til at engagere sig videre i forlængelse af de ressourcer…

Jeg tror vi lige nu er meget isolerede i forhold til vores faggruppe, fordi vi er stået hovedkulds af den store fortælling, så vi efterlader en del af vores identitet, som vi måske sammen kunne finde fodslag i trods de begrænsninger vi har i dag.  

Mette, førtidspensionist og djøfer"

Datoer for netværksmøderne:

 • Tirsdag den 28. maj - faciliteret 
 • Onsdag den 26. juni - selvfaciliteret

 • Mandag den 12. august - faciliteret
 • Tirsdag den 10. september - selvfaciliteret
 • Onsdag den 9. oktober - faciliteret
 • Tirsdag den 5. november - selvfaciliteret
 • Torsdag den 12. december - faciliteret 

Hvem faciliterer netværksmødet?

Mathias Jakobsen

Mathias Jakobsen
Founder, Think Clearly

Mathias Jakobsen elsker at hjælpe mennesker med at lykkes i deres arbejde. I ti år har han arbejdet med iværksættere og topledere i New York, både som coach og strateg.
Han har leveret resultater for Google, Bloomberg, Prudential, BlackRock, PayPal, Kate Spade og mange mindre virksomheder.
Mathias startede Think Clearly i 2012. Han har også arbejdet for SYPartners, Hyper Island og været underviser på Parsons School of Design.
Mathias er Cand.it fra Aarhus Universitet har har en B.A. i Informationsvidenskab og kognitiv semiotik. Han har også læst mikroøkonomi på London School of Economics.

Pris og praktisk info

 • Pris
 • Djøf Senior
  0 kr.
 • Arrangementets referencenr.
 • 39249
 • Frist
 • Tilmeldingsfrist
  26. maj 2024 kl. 23:59
 • Yderligere info, kontakt
 • Christine Aalborg Carstensen

  Christine Aalborg Carstensen
  Arrangementskoordinator
  chc@djoef.dk
  36919138

Har du et eventforslag?

Læs mere om Idépuljen og gør dine idéer til virkelighed!

 • Behandling af personoplysninger
 • Når du deltager i et arrangement hos Djøf, behandler vi nogle personoplysninger om dig. Du kan læse mere om Djøfs behandling af personoplysninger i vores privatlivspolitik.

Se alle