]]>

Arrangement

Netværksmøde for pensionister før tid

Netværksgruppe for dig, som er djøfer og pensioneret før tid. Vi drøfter drømme, ambitioner og begrænsninger og undersøger fx Djøf-identitet og det professionelle jeg, når man ikke er aktiv på arbejdsmarkedet.

Startdatoer

22/06-23
København K
14/08-23
København K

Varighed

09:30-12:00

Pris

0 kr.
Medlemmer

Idépuljen

Hvad handler arrangementet om?

Netværksmøderne er et tilbud til medlemmer af Djøf, som af den ene eller den anden årsag har forladt arbejdsmarkedet. Du kan være på førtidspension eller stoppet på arbejdsmarkedet før tid af anden grund. Når man er uden for arbejdsmarkedet, er der en faglig og professionel identitet, en viden og en masse kompetencer, som ikke længere bliver brugt i et almindeligt fuldtidsjob.

På netværket er vi fælles om at tale om drømme og muligheder og stå ved de begrænsninger og forandringer, vi oplever. Vi inspirerer hinanden til at håndtere hverdagen, fortiden og fremtiden, og vi drøfter både stort og småt. Vi arbejder desuden med forskellige tiltag i mindre interesse-arbejdsgrupper. Der er fx en læsegruppe. På den sociale side arrangerer vi julefrokost og fredagshygge.

Vi afholder månedlige møder af 2 timers varighed. Møderne følger en ensartet struktur, som skaber rum til de samtaler, vi gerne vil have, både i plenum og i mindre grupper. Hvert andet møde faciliteres af en dygtig facilitator. Der er ingen forpligtelser. Vi gør det, der giver mening og værdi for os. Det er helt op til dig at beslutte, hvor meget du deltager.

Vi oplever, at langt de fleste kommer til møderne jævnligt, men du er også velkommen til bare at være med en enkelt gang. Første gang, du deltager, anbefaler vi, at du vælger en dato, hvor der er en facilitator til stede.

Alle fælles møder afsluttes med mulighed for at spise en sandwich sammen.

Netværksmøder for førtidspensionister er opstartet på initiativ af Mette, som selv er førtidspensionist og djøfer. Hun skrev til Djøf:

"Jeg kunne ønske mig, at der også var aktiviteter, som var rettet mod førtidspensionister. Vi har et andet afsæt til fælles i at være afsluttet på arbejdsmarkedet før tid og pga. forskellige funktionsnedsættelser. Jeg forestiller mig at vi kunne have noget til fælles i et andet ståsted end djøfere, som har afsluttet et succesfuldt arbejdsliv og med masser af energi til at engagere sig videre i forlængelse af de ressourcer…

Jeg tror vi lige nu er meget isolerede i forhold til vores faggruppe, fordi vi er stået hovedkulds af den store fortælling, så vi efterlader en del af vores identitet, som vi måske sammen kunne finde fodslag i trods de begrænsninger vi har i dag.  

Mette, førtidspensionist og djøfer"

Datoer for netværksmøderne:

Onsdag den 30. november kl. 9.30-12.00 - faciliteret
Onsdag den 4. januar 23, kl. 9.30-12.00 - selvfaciliteret
Tirsdag den 31. januar 23, kl. 9.30-12.00 – faciliteret
Mandag den 27. februar 23, kl. 9.30-12.00 – selvfaciliteret
Onsdag den 29. marts 23, kl. 9.30-12.00 - faciliteret
Torsdag den 27. april 23, kl. 9.30-12.00 – selvfaciliteret
Tirsdag den 23. maj 23, kl. 9.30-12.00 – faciliteret
Torsdag den 22. juni 23, kl. 9.30-12.00 – selvfaciliteret
Mandag den 14. august 23, kl. 9.30-12.00 – faciliteret

Vælg startdato

Program

 • Kl. 9.30

  Velkommen
 • Kl. 9.35

  Tjek ind og dagens program
 • Kl. 9.45

  Dagens program
 • Kl. 10.30

  Kort kaffepause
 • Kl. 12.00

  Tak for i dag og mulighed for frokost
 • Hvem faciliterer netværksmødet?


  Netværket er selvfacilitetet og har eksistereret et par år. Det sidste år har deltagerne selv faciliteret hvert andet møde efter en fastlagt og ens struktur, der skaber gode rammer for mødet og samtalen mellem deltagerne. 

  Pris og praktisk info

  • Pris
  • Medlemmer
   0 kr.
  • Arrangementets referencenr.
  • 37524
  • Frist
  • Tilmeldingsfrist
   20. juni 2023 kl. 23:59
  • Yderligere info, kontakt
  • Christine Aalborg Carstensen

   Christine Aalborg Carstensen
   Arrangementskoordinator
   chc@djoef.dk
   36919138

  Har du et eventforslag?

  Læs mere om Idépuljen og gør dine idéer til virkelighed!

  • Behandling af personoplysninger
  • Når du deltager i et arrangement hos Djøf, behandler vi nogle personoplysninger om dig. Du kan læse mere om Djøfs behandling af personoplysninger i vores privatlivspolitik.

  Se alle