]]>

Djøf

Obligatorisk efteruddannelse for advokater

Sammensæt din obligatoriske efteruddannelse som advokat eller advokatfuldmægtig med relevante kurser fra Djøf. Vælg et jurakursus eller et andet forhåndsgodkendt kursus, og få gratis rådgivning, inden du vælger.

Jura og forhåndsgodkendte kurser

Du har rigtig gode muligheder for at sammensætte et relevant og pointgivende efteruddannelsesforløb for advokater og advokatfuldmægtige hos Djøf. 

Vælg et af vores traditionelle jurakurser inden for en bred vifte af juridiske discipliner. Kurserne er alle af generel betydning for udøvelse af advokaterhvervet. 

Find dit næste jurakursus 

Eller vælg et kursus i fx ledelse, forretningsforståelse, kommunikation eller projektledelse, der fra 2023 også kan tælle med som efteruddannelse. Advokatsamfundets kriterier er, at kurset skal gøre dig til en bedre leder/rådgiver inden for advokaterhvervet eller give dig kompetencer, du kan bruge mere generelt i rådgivning af klienter. Er du i tvivl, er det muligt at få forhåndsgodkendt et kursus.

Se alle Djøfs kurser

Her kan du se de Djøf-kurser, vi har valgt at få forhåndsgodkendt hos Advokatsamfundet, og derfor med sikkerhed er pointgivende: 

 

Få gratis rådgivning

Få sparring og vejledning af videnudviklingschef David Kiertzner, inden du vælger næste skridt i din obligatoriske efteruddannelse.

Kontakt David Kiertzner på 33 95 98 51 eller dki@djoef.dk

David kender juristers faglighed og udfordringer fra sin erfaring som advokat, embedsmand og rådgiver. Djøf har et dybdegående kendskab til advokatbranchen, ikke mindst igennem de mange advokater, der er medlem af Djøf Advokat, og via vores mangeårige samarbejde med Danske Advokater.

Se alle regler om obligatorisk efteruddannelse hos Advokatsamfundet.