]]>

Kursus

Projektledelse for advokater | PRINCE2® Foundation

Øg kvaliteten af din klientrådgivning med en grundlæggende forståelse for projektledelse efter PRINCE2®-metoden. Afslut kurset med en Foundation-certificering.

Startdato og sted

24. september 2024
København K

Varighed

3 dage
09:00-16:30

Pris

14.200 kr. ekskl. moms
Medlemmer

Se alle priser

Hvem henvender kurset sig til?

Du er advokat og ønsker at styrke din indsigt i projektledelse. Du vil gerne levere den bedste rådgivning til dine klienter i sager, hvor grundlæggende forståelse for projektledelse er afgørende. Det kan fx være i arbejdet med digitaliserings- og it-projekter, entrepriser og i complianceprojekter.

På kurset får du:

 • en god forståelse for projektledelse og projektværktøjer, der er direkte anvendelige i din hverdag og i dine ydelser til dine klienter
 • metodiske principper, som er nødvendige for at opnå succes i dine klienters projekter 
 • redskaber til at indgå i og rådgive i projekter hos dine klienter, så du som advokat effektivt kan bidrage til projektstyring og er i stand til at vurdere kvaliteten af planer, risikoanalyse og interessentstyring 
 • indsigt i succesfulde projektprincipper og en forståelse for det ’projektsprog’, som dine klienter taler
 • træning i PRINCE2®-metoden, så du kan bestå Foundation-certificeringen. 

Kursets indhold

Kurset giver dig overblik over en projektmetode, som sikrer, at du kan indgå konstruktivt i dine klienters projekter. Metoden giver dig mulighed for at kvalificere den værdi, du bidrager med i dine klienters projekter, og hjælper dig med at forstå den værdi, som projektet skal realisere via den etablerede forretningsbegrundelse/businesscase. 

Med et projektjuridisk udgangspunkt får du en gennemgang af PRINCE2®-metoden og de processer, der binder projektet sammen over tid. Fokus er på de fire integrerede elementer: principper, processer, temaer og tilpasning til projektmiljøet.  

Undervejs får du en god forståelse for, hvad der kendetegner projekter, og hvad der giver succes i projekter, så du kan rådgive og hjælpe dine klienter med at få succes i deres konkrete projekt.

 

 • Før start

  Ca. 4 uger inden kursusstart får du adgang til PRINCE2®-manualen og et forberedelseshæfte. Vi anbefaler, at du læser materialet inden kursusstart, og du skal afsætte ca. 30-40 timer til din forberedelse.
  Læs mindre
 • Dag 1-3

  24. - 26. september 2024, alle dage fra kl. 9.00 - 16.30 

  På tværs af de tre dages træning får du en forståelse for, hvordan du starter et projekt på en fast grund, hvordan du skaber fremdrift via en defineret projektproces, og hvordan du skaber en klar afslutning for projektet. 

  Dagene giver dig: 

  • træning i principper for PRINCE2®-projektledelse, som sikrer gode kundeprojekter 
  • indsigt i temaer og metoder til at etablere et projekt, der skaber tydelighed om roller og governance til glæde for dig og din klient 
  • redskaber til at vurdere, hvordan du kan tilpasse dit projekt til en projektkontekst, der hjælper dig og klienten med at scope opgavens omfang  
  • metoder til at etablere en ensartet risikostyring, kvalitetsstyring af produkter og planlægning baseret på produktnedbrydning og flow i projektet 
  • redskaber til risikostyring, scopekontrol og statusrapportering over for kunden  
  • redskaber til, hvordan du styrer et projekt og skaber fremdrift, og hvordan du kan afslutte et projekt på en god måde. 

Hvorfor lære PRINCE2®-metoden som advokat?

PRINCE2® er verdens mest brugte projektstyringsmodel, og det er derfor ofte den model, som både offentlige og private organisationer bruger som udgangspunkt i projekter. 

Som advokat vil du ofte være i kontakt med klienter, der arbejder med projektledelse og PRINCE2®. Måske vil du selv være direkte involveret i klientens projekt eller projektlignende opgaver, og det er derfor en fordel for dig som advokat at kende PRINCE2®-sproget og de modeller, som der arbejdes med. Kurset giver dig konkrete værktøjer, som er direkte anvendelige i større projekter, og du vil som advokat kunne tale og forstå det ’sprog’, som dine klienter bruger både lokalt og globalt til projektstyring. 

PRINCE2® er en såkaldt best practice-model, som tager udgangspunkt i indsamlet empiri fra op mod 100.000 projekter over hele verden. Ud fra de indsamlede erfaringer er modellen udviklet gennem de sidste 30 år frem mod at være en fleksibel og effektiv struktur til styring og kommunikation i projekter.

Hvem underviser?

Søren Beck

Søren Beck
Managementkonsulent, Implement Consulting Group

Søren har arbejdet som konsulent siden 1998. Det meste af sit konsulentliv i projekter med vægt på forandringer i organisationer eller på tværs af organisationer. I mange af de projekter Søren gennemfører er der kompetenceudvikling, som centralt omdrejningspunkt for forandringen. Søren er derfor velbevandret inden for voksenlæring, og hvad der skal til for at træning og forandring går hånd i hånd.

Kursets form

Kursets form er baseret på en involverende gennemgang af metoden, der sikrer, at der er tid til at lave koblinger til din egen praksis samt dine egne og dine klienters projekter.  

Vi lægger vægt på høj inddragelse med mange øvelser, der understøtter forskellige former for læring og passer til forskellige læringsstile. Som deltager kan du forvente et engagerende læringsmiljø, der stiller krav til din egen indsats og din egen forberedelse, før du dukker op. Forberedelsesopgaven sætter retningen for dit udbytte af de tre undervisningsdage. 

Kurset forbereder dig på at tage en onlineeksamen i forlængelse af kurset, så du kan opnå certificering i PRINCE2® Foundation. Du booker selv din onlineeksamen undervejs i kursusforløbet. 
 
Kurset er forhåndsgodkendt af Advokatsamfundet og svarer til 21 lektioner i forhold til den obligatoriske efteruddannelse for advokater. 

Undervejs på kurset forstærker Djøfs digitale læringsportal din læring med forskellige læringsaktiviteter og materialer. Sammen gør vi noget godt for miljøet ved at spare på det trykte materiale. Log på portalen fra en browser, lige når du har brug for det, og lær de andre deltagere og underviseren at kende allerede før kurset.

Pris og praktisk info

 • Pris
 • Ikke-medlemmer
  16.200 kr. (ekskl. moms)
 • Medlemmer
  14.200 kr. (ekskl. moms)
 • Dato og tidspunkt
 • 24. - 26. september 2024, alle dage fra kl. 9.00 - 16.30 
 • Kursets referencenr.
 • 39216
 • Frist
 • Tilmeldingsfrist
  27. august 2024 kl. 16:30


  Afmeldingsfrist
  24. august 2024
 • Yderligere info, kontakt
 • Lene Petersen

  Lene Petersen
  Kursuskoordinator
  lpt@djoef.dk
  33 95 96 42

 • Behandling af personoplysninger
 • Når du deltager i et arrangement hos Djøf, behandler vi nogle personoplysninger om dig. Du kan læse mere om Djøfs behandling af personoplysninger i vores privatlivspolitik.

Se alle