]]>

Kurser i jura

Find dit næste kursus i jura. Vælg mellem en lang række kurser for jurister og advokater, eller styrk din faglige profil med et jurakursus. Som medlem af Djøf får du Djøfs kurser til en særlig medlemspris, men alle kan deltage på Djøfs kurser i jura.

Vælg det rigtige kursus

Få hjælp til at vælge det rigtige kursus. Kontakt Djøfs kursusrådgivning.

Virksomhedskurser

Har flere brug for samme kompetenceløft, så er virksomhedskurser den rigtige løsning.

Obligatorisk efteruddannelse for advokater

Brug dine lektioner kreativt - få komplekse kompetencer.

Få overblik over alle Djøfs kurser og uddannelser

Se alle Djøfs kurser og uddannelser.

Jura- og advokatkurser med faglig kvalitet

Hos Djøf finder du et af markedets største udbud af jurakurser, og der kommer jævnligt flere til. På Djøfs jura- og advokatkurser møder du andre jurister og advokater, hvis juridiske erfaring ligner din. I fællesskab skaber I optimale rammer for sparring og læring.

Når du arbejder med jura, er det vigtigt altid at være opdateret. Nogle juridiske kurser orienterer sig mod kommende forandringer, og andre jurakurser handler om en grundig indføring i et specifikt område af gældende lovgivning. Hos Djøf er du sikret et højt fagligt niveau og god formidling, hver gang du skal bygge videre på dine juridiske kompetencer med efteruddannelse og kurser i jura.

Få værdifuld rådgivning, når du skal vælge jurakursus

Som jurist eller advokat er det vigtigt, du følger med, når lovgivningen ændrer sig. Djøf kan hjælpe dig med at overskue markedets udbud af jurakurser, og du kan trække på vores brede viden om efteruddannelse på juraområdet, inden du vælger dit næste kursus i jura.

Måske har du behov for et jurakursus, der giver indsigt i et særligt juridisk område. Måske skal du klædes på til kommende forandringer, der påvirker dit daglige arbejde med jura. Kontakt Djøfs rådgivningskonsulenter, og få den rådgivning om jura- og advokatkurser, du har brug for.

Læs om obligatorisk efteruddannelse for advokater.

Jurakurser som intern afholdelse

I kan få stor gavn af at afholde et jurakursus internt i virksomheden, hvis flere af jer har behov for at blive opdateret på ændringer i lovgivning og retspraksis. Djøfs konsulenter tilpasser det juridiske indhold efter jeres faglige behov, og I får et unikt kursus i jura, som matcher organisationens udfordringer. 

Derfor er to interne kurser fra Djøf sjældent ens. I kan vælge et af Djøfs eksisterende jurakurser, eller I kan vælge en efteruddannelse, der bliver udviklet specielt til jer af vores konsulenter. Djøf har et indgående kendskab til vilkårene for advokater og jurister og er en værdifuld samarbejdspartner, når I skal opdateres på jura. 

Få mere ud af dit kursus i jura

Når du lærer at blive lærenem, øger du udbyttet af dit jurakursus. Som kursusdeltager på et af Djøfs kurser i jura har du mulighed for at deltage på den gratis læringsworkshop ’100 % læring’. Du får værdifuld viden om god læring og inspiration til, hvordan du øger dit læringsudbytte med få konkrete redskaber. 

Er du en erfaren kursusdeltager, kan workshoppen give dig nye perspektiver på din personlige læring, og hvis du er på vej på dit første advokat- eller jurakursus, så er ’100 % læring’ det bedste sted at starte. Med de rette metoder går din nye viden og læring ikke tabt efter en efteruddannelse eller et kursus i jura. Workshoppens formål er, at du får det optimale ud af dit kommende jurakursus hos Djøf.

Se alle