]]>

Kurser målrettet din arbejdsplads

Et internt kursus kan være en attraktiv løsning for din arbejdsplads, hvis I er flere med samme behov for kompetenceudvikling.

På et internt kursus udvikler I jer sammen, og det giver jer et fælles sprog og en fælles forståelse for retning og metoder, som I lettere kan omsætte til praksis.

Et internt kursus kan være en attraktiv løsning for din arbejdsplads, hvis I er flere med samme behov for kompetenceudvikling. Når I udvikler jer sammen, giver det jer et fælles sprog og en fælles forståelse for retning og metoder, som I lettere kan omsætte til praksis.

Med Djøf som partner

Djøf holder hvert år over 200 forskellige åbne kurser, hvor vi giver både medlemmer og ikke-medlemmer et kompetenceløft.

Mange arbejdspladser vil gerne give deres medarbejdere målrettet kompetenceudvikling, derfor tilpasser vi et åbent kursus eller skræddersyer indholdet, så det giver relevant ny viden og nye metoder, der matcher jeres konkrete behov, vilkår og virkelighed.

Vi kan rådgive og assistere jer fra start til slut i et internt udviklingsforløb. Jeres situation og jeres udviklingsbehov er i centrum, når vi rådgiver jer. Vi går op i, at læring skal gøre en forskel i praksis, og at I skal have mest muligt ud af jeres udviklingsbudget.

Hos Djøf får I adgang til:

  • nuanceret rådgivning og sparring med specialister i læring
  • 200 velafprøvede kurser og markedets bedste undervisere
  • en digital læringsportal og professionel kursusadministration.

Bliv inspireret af andre

Her er eksempler på områder og emner for populære interne kurser:

  • Forhandlingsteknik – fx generel forhandling, HR-forhandlinger og virtuel forhandling.
  • Samarbejde og relationer – fx konflikthåndtering og konstruktiv feedback.
  • Opdatering på juridiske områder – fx kontrakter, finansiering, ansættelsesret, arbejdsret og persondatabeskyttelse.
  • Kommunikation – fx præsentationsteknik, faglig formidling og facilitering.
  • Projektledelse – fx grundlæggende projektledelse og agil projektledelse.
  • Forretning – fx design thinking og resultatorienteret ledelsesinformation.

Tænk os med, når I taler om kompetenceudvikling

Når I næste gang drøfter kompetenceudvikling på din arbejdsplads, ved du lidt mere om mulighederne hos Djøf. Vi vil gerne være med til at bringe relevante erfaringer i spil hos jer til gavn for både arbejdspladsen og den enkelte medarbejder. Hvis du hører, at jeres HR-afdeling søger efter kompetenceudvikling, er I altid velkomne til at kontakte os.

Tag endelig fat i Brigitta Fogt, dk¤djoef¤bbf, 3395 9806 eller Helle Bévort, dk¤djoef¤hkb, 3395 9645, hvis du vil vide mere om vores interne virksomhedskurser.