]]>

Temadage om TR-arbejdet og stærke AC-klubber i en post-coronatid

Har du lyst til at blive inspireret som tillidsvalgt til at skabe en stærk klub, have fokus på dine kollegers trivsel og være med til at bruge den læring vi har fået under corona, så er temadagen noget for dig.

Djøf vil i samarbejde med Akademikerne, DM, IDA og Pharmadanmark styrke din viden og dit netværk med andre tillidsvalgte i den private sektor efter en meget anderledes tid med Coronakrisen, hvor du og dine kolleger har fået en række nye muligheder, privilegier, men også udfordringer i jeres arbejdsliv.

Temadag(e)

Du har nu som tillidsvalgt mulighed for at deltage i temadage om TR-arbejdet og stærke AC-klubber i en post-Coronatid.

Temadagene afholdes med to spændende webinarer over efteråret 2021 med arbejdsmarkedsforsker fra FAOS, Steen E. Navrbjerg og trivselskonsulent i IDA Eva Jacobsen samt en opfølgende fysisk konference, hvor du vil blive guidet gennem dagen af forhandlingsrådgiver Søren Viemose, og hvor IDA åbner dørene for alle deltagere til et let måltid.

I forløbet vil vi udover de spændende temadage have særligt fokus på at sikre et netværk der kan bruges både i forløbet, men hvis du selv ønsker også efterfølgende.

Tilmeld dig

De digitale arrangementer vil blive afholdt den 12. oktober 2021 og den 16. november 2021.

Den fysiske konference afholdes den 5. april 2022.

Læs mere og tilmeld dig til temadagene.

Vær endelig opmærksom på, at der er et begrænset antal pladser, og man tilmeldes efter først til mølle princippet.