]]>

Kursus

TR efter corona

Temadage om TR-arbejdet og stærke AC-klubber i tiden efter coronaperioden på private arbejdspladser.

Hvem henvender kurset sig til?

Har du et tillidshverv – formelt som uformelt – hvor du taler på vegne af dine akademikerkollegaer på en privat arbejdsplads? Så kom til 3 temadage om TR-arbejdet og stærke AC-klubber.

 

På kurset får du:

  • ny viden om TR-rollen i coronaens skygge
  • fokus på at sikre kollagernes trivsel post corona
  • indsigt i arbejdsgivers ændrede muligheder for at lede under krisen
  • indsigt i forhandlingsmuligheder med ledelsen efter coronaperioden
  • et styrket netværk med andre tillidsvalgte.

Kurset har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Kursets indhold

Temadagene afholdes med to spændende webinarer over efteråret 2021 med arbejdsmarkedsforsker Steen E. Navrbjerg og arbejdslivskonsulent Eva Jakobsen samt en opfølgende fysisk konference 5. april 2022, hvor du vil blive guidet gennem dagen af forhandlingsrådgiver Søren Viemose, og hvor IDA åbner dørene for alle deltagere til et let måltid.

Vi vil med temadagene styrke din viden og dit netværk med andre tillidsvalgte i den private sektor efter en meget anderledes tid med coronakrisen, hvor medarbejderne har fået en række nye muligheder, privilegier, men også udfordringer i deres arbejdsliv.

Vi afholder temadagene i samarbejde med Akademikerne, DM, IDA og Pharmadanmark, og der vil være tillidsvalgte til stede fra alle organisationerne. Vi vil i forløbet have stort fokus på, at der er mulighed for netværk i forløbet.

Akademikerne og medarrangørerne behandler som dataansvarlig disse personoplysninger for at kunne håndtere din kursustilmelding og afvikle kurset. Du kan læse om arrangørgruppens persondatapolitik på:

 

Se alle