]]>

Mød jobsøgende

Kan du inspirere jobsøgende til at gå nye veje og se muligheder, hvor andre ser begrænsninger? Du deler gerne dine overvejelser og erfaringer med at søge job eller din viden om brancher.

Vil du gerne give jobsøgende et boost? Giver du ikke op, hvor andre har mistet pusten? Kan du dele ud af din viden og erfaring med at finde nye jobveje - fx også på den internationale arena. Så har vi masser af mentees, der godt kan bruge dig som mentor.

Uanset hvem du vælger at blive mentor for, er din rolle at lytte, udfordre og inspirere mentee, der reflekterer over sit arbejdsliv og ambitioner for fremtiden. 

Jobsparring

Du har kendskab til de forskellige veje, der fører ind til arbejdsmarkedet, og stiller gerne din viden og erfaringer til rådighed. Du er både en positiv sparringspartner, der holder modet oppe, og en kritisk ven, der udfordrer mentee til at gå nye veje. Forløbet varer op til 4 måneder.

Viden om finans

Du arbejder i finanssektoren og vil gerne dele din viden og erfaringer over en kop kaffe med én, som ønsker et indblik i, hvordan det er at arbejde i finanssektoren.

International karriere

Du har flere års erfaring med at bo og arbejde i udlandet. De erfaringer vil du gerne dele med én, som selv er på vej ud i verden for at arbejde, eller er på vej til Danmark for at etablere sig på det danske jobmarked igen. Forløbet varer 3 måneder.