]]>

Djøf

Bliv mentor

Uanset hvor du er i din karriere, har du noget værdifuldt at give videre. Som mentor låner du dine erfaringer ud til én, som er nyere på arbejdsmarkedet, end du er. På den måde får andre glæde af de veje, genveje og omveje, du har taget i din karriere.

Dine refleksioner kan gøre en forskel for andre, og som mentor er det nemt at give noget videre. Uanset om I mødes til ét kaffemøde eller indgår i et længere forløb, får du mulighed for at inspirere en anden – og tager selv nye input med hjem. 

Mød studerende og nyuddannede

Du kan selv huske, hvordan det er at være ny på studiet eller ny på arbejdsmarkedet. Som kandidatstuderende møder du bachelorstuderende. Har du mere end 3 års erfaring kan du blive mentor for nyuddannede.

Bliv mentor

Det sætter tingene i perspektiv - og når man skal forklare og dele sine erfaringer, så bliver man også selv mere bevidst og sikker i sin sag.
Niklas
Kandidatstuderende, CBS

Det, jeg godt kan lide ved at være mentor, er, at man får et nyt perspektiv og indsigt i andres liv, som man også godt kan bruge i sit eget liv. Og så får jeg bygget et netværk med nogle folk, som også snart er ude på arbejdsmarked
Mentor
Nasser
Kandidatstuderende, CBS

Mød dem midt i karrieren

Din erfaring er værdifuld for dem, der står midt i karrieren og overvejer at gå nye veje. Sæt din særlige erfaring i spil fx om det at være tillidsrepræsentant, at være ny i EU, eller at søge/være ude på den internationale jobarena.

Bliv mentor
Det var inspirerende at møde en mentee, der kom fra en helt anden branche end min egen. Efter en time stod jeg med en relativ dyb indsigt i et arbejdsfelt, jeg ellers ikke var blevet introduceret til. Selv om det var mig, der var mentoren, gik jeg derfra med nye tanker.
Mentor
Svend Jensen
Kontaktdirektør, Peytz & Co

Giv jobsøgende et boost

Kan du inspirere jobsøgende til at gå nye veje og se muligheder, hvor andre ser begrænsninger? Du deler gerne din viden om brancher og erfaringer med at søge job - hvad enten du har erfaring fra Danmark eller udlandet.

Bliv mentor
Det hænder, at jeg er nødt til at give en mentee et skub. For eksempel ved at vi breder jobmulighederne ud, så søgefeltet ikke er så snævert. Hver gang er det en glæde at se, hvordan folk forvandler sig. De får lidt mere tro på sig selv og ranker ryggen.
Mentor
Ivan Lübbers
Vedligeholdelseschef, Amager Ressourcecenter

Mød nye, kommende eller erfarne ledere

Har du mere end 4 års erfaring med ledelse og brænder du for at udvikle og inspirere andre? Så kan du blive mentor for én, der enten overvejer at gå ledervejen eller ledere, der ønsker at udfordre sig selv som ledere.

Bliv mentor
Som mentor får du inspiration til at se dig selv udefra som leder. Du får et blik på, hvad dine egne medarbejdere har af udfordringer ved at høre om din mentees relation til ledelse. Det er med til at udvikle dit lederskab.
Mentor
Lone Johnsen
Advisor, CEO

Mød selvstændige

Er du selvstændig og har en veletableret forretning har du mulighed for at blive mentor for en mindre erfaren selvstændig. Som mentor giver du støtte og udfordring til et andet medlem, der ønsker at udvikle sig selv og sin forretning.

Bliv mentor for en selvstændig
Som mentor er den personlige sparring vigtig, for den selvstændige og virksomheden er to sider af samme sag. Jeg arbejder ofte med, hvordan mentee kan sætte grænser for sig selv i forhold til sin virksomhed, så de holder en balance.
Nicolai Wirenfeldt Asmussen
Direktør, digital serieiværksætter og dommer i Fonden for Entrepreneurskab