]]>

Sådan leder du den fleksible arbejdsplads

Tre artikler med gode råd til ledelse i nye omstændigheder.

11.04.22

Som følge af blandt andet den teknologiske udvikling, erfaringer fra corona og nye generationers anderledes forventninger til arbejdslivet, er måden, vi går på arbejde på, i fuld gang med at forandre sig. Her får du tre artikler, der giver dig råd og inspiration til at skabe og lede den fleksible arbejdsplads.

1. Skab klare rammer for det fleksible arbejdsliv

Bagsiden af det eftertragtede superfleksible, hybride arbejde er, at vi risikerer aldrig rigtigt at have fri. Derfor er det vigtigt, at ledere skaber klare rammer for arbejdet sammen med medarbejderne, mener fremtidsforsker og ledelsesrådgiver Louise Opprud. 

2. Slip industrisamfundets ideer om 8-16-arbejdet

Vi har lige nu rigtig gode muligheder for at ryste posen og finde nye, fleksible måder at tilrettelægge arbejde på. Det kræver, at ledere gør op med en 150 år gammel industriel tankegang om, hvordan organisationer skal indrettes, mener organisationsekspert Lise Dahl Arvedsen.

3. Fasthold de gode erfaringer fra pandemien

Corona viste os, at vi er stand til at omstille os hurtigt og agilt på vores arbejdspladser, finde kreative løsninger og styrke holdånden. Ledelsesekspert Claus Elmholdt giver gode råd til, hvordan du som leder gør de positive erfaringer varige.    

Vil du mere om ledelse af det fleksible arbejde?

Hos Djøf Forlag finder du to aktuelle bogudgivelser på dansk af den internationale ledelsestænker Lynda Gratton, en af verdens højstestimerede eksperter på området for fremtidens fleksible arbejde: 

Hold også øje med Djøfs arrangementskalender, hvor du i den kommende tid finder flere arrangementer om det fleksible og hybride arbejdsliv.  

Arrangementer

Arrangementer og netværk for dig, der er leder eller overvejer at gå ledervejen

Se alle arrangementer