]]>

Lederuddannelser og lederkurser

Tag din næste lederuddannelse eller et lederkursus hos Djøf, og få ny viden, praktiske metoder og effektiv ledertræning med høj læringsværdi. Du møder markedets bedste undervisere, og du løfter din ledelse til et højere fagligt niveau sammen med andre ambitiøse ledere.

Få det fulde overblik over Diplomuddannelsen i ledelse

Læs mere om fordelene ved en diplomuddannelse i ledelse, og få overblik over uddannelsens opbygning.

Få overblik over alle Djøfs kurser og uddannelser

Se alle Djøfs kurser og uddannelser.

Vælg det rigtige kursus

Få hjælp til at vælge det rigtige kursus. Kontakt Djøfs kursusrådgivning.

Virksomhedskurser

Har flere brug for samme kompetenceløft, så er virksomhedskurser den rigtige løsning.

Lederuddannelser, som gør en forskel for din ledelse

Hos Djøf finder du lederuddannelser og lederkurser, som matcher din ledelsessituation, dine udfordringer og de forandringer, du ønsker at skabe som leder.

Du kan vælge imellem lederuddannelser og kurser i ledelse for nye ledere, lederudvikling til erfarne ledere og kurser til dig, der overvejer at blive leder. Vi har både kompetencegivende uddannelser, lange lederudviklingsforløb og korte redskabskurser.

Ledelse er et håndværk. Du skal både mestre den grundlæggende ledelsesfaglighed og løbende forfine dine metoder og dit personlige lederskab. At være leder er samtidig en helt særlig rolle, som kan udfordre dig både fagligt og personligt. 

Derfor har Djøf en række kurser i ledelse, som klæder dig på til at udfylde lederrollen og få succes som leder. 

Sammen med eksperter i ledelse udvikler vi løbende nye lederforløb, som kan give dig ny viden og nye metoder til at løfte dit lederskab til det næste niveau.

Vi gør os umage for, at du kan lære netop det, der gør en forskel for din ledelse og for dig som leder. Det skal samtidig være en forskel, dine medarbejdere kan mærke i praksis.

Som leder får du ny viden, brugbare metoder og effektiv træning

Uanset om du deltager på et kort lederkursus eller en længere lederuddannelse, er det vores mål at give dig: 

Alle tre elementer er til stede på vores uddannelser, mens vores kortere kurser ofte fokuserer på et eller to af de tre elementer. 

Lederuddannelser med høj kvalitet hos Djøf

Når du tager en lederuddannelse hos Djøf, får du kompetenceudvikling, der bygger på høj faglighed og et indgående kendskab til højtuddannede lederes profession og opgaver.

Alle uddannelser og kurser i ledelse er solidt teoretisk funderet og designet til at gøre en forskel for din ledelse i praksis. 

Du bliver undervist af de dygtigste undervisere og eksperter, som har stor erfaring med ledelse. Det giver dig et unikt afsæt for din faglige og personlige udvikling som leder.

Vores undervisere gør en dyd ud af at finde cases, som er relevante og rammende for de udfordringer, du møder som leder. De bygger aktivt bro mellem det, du lærer på kurset, og din praktiske ledelse i hverdagen.

På Djøfs lederuddannelser og lederkurser møder du andre ledere, hvis baggrund og udfordringer ligner dine. Derfor opbygger du i løbet af et forløb et værdifuldt netværk, som du kan hente kvalificeret sparring og input hos – både mens du er på kursus og bagefter.

Rådgivning om lederuddannelser

Der findes et væld af lederkurser til dig som leder. Du vil selvfølgelig gerne vælge relevant lederudvikling, der både styrker din ledelse og dine karrieremuligheder nu og i fremtiden. 

Der kan være rigtig mange forskellige perspektiver, du skal tage højde for i dit valg af lederkursus.

Vil du have sparring på, hvilket lederkursus eller hvilken lederuddannelse du skal vælge, så kontakt videnudviklingschef Rikke Bay Andreasen på rba@djoef.dk eller 33 95 97 44. 

Rikke har mere end 15 års erfaring med at udvikle lederprogrammer og ledertræning og rådgive ledere om kompetenceudvikling. Hun sparrer hver dag med ledere om, hvordan de bedst udvikler deres lederskab. 

Interne kurser for ledere

Er I flere ledere fra samme organisation, som skal udvikle jeres ledelseskompetencer, kan Djøf skræddersy et lederudviklingsforløb til lige netop jeres behov. I kan også vælge at gennemføre et af vores åbne kursustilbud til ledere som et internt forløb, eller I kan vælge at kombinere flere lederkurser til en hel lederuddannelse.

Der er mange fordele ved at vælge en intern lederuddannelse. Træningen tager afsæt i jeres virkelighed, og I får en faglig og praktisk fleksibilitet, der sikrer jer det bedst mulige læringsudbytte. Med et internt lederkursus eller chefudviklingsforløb får I et fælles fodslag og et fortroligt rum til udvikling.  

Gratis workshop – få mere ud af dit lederkursus

I Djøf tager vi ansvar for din læring med vores gratis workshop ’100% læring’. Når du tilmelder dig et af vores kurser i ledelse, får du automatisk en invitation til at deltage i 1½ times læringsworkshop.

På workshoppen får du viden om og inspiration til, hvordan du selv og din arbejdsplads, med blot en smule opmærksomhed og vedholdenhed, får markant større udbytte af dit næste lederkursus. Du får viden om, hvordan du optimerer din læring, og idéer til, hvordan du fastholder det lærte, når du vender tilbage i lederjobbet. 

 
 

Se alle