]]>

Leder og ledelse

Som leder og medlem har du adgang til værdifuld rådgivning, juridisk sikkerhed og den nyeste viden om ledelse. Et solidt fundament for at udvikle dit lederskab.

Ledelse og personlig udvikling

Som medlem er du med i et eksklusivt fællesskab af ledere fra alle niveauer i den offentlige sektor og det private erhvervsliv. Brug det til at udvikle dit lederskab.

Mød andre ledere på dit niveau i et netværk, og få nye løsninger på dine faglige udfordringer. Du kan også få en erfaren leder som din personlige sparringspartner via vores mentorprogram.

Sæt din personlige og faglige udvikling i fokus på et af vores mange lederkurser. Eller få friske inputs til dit lederskab til vores særlige arrangementer og konferencer kun for ledere.

Vi samarbejder med nogle af Danmarks mest fremtrædende og interessante eksperter inden for ledelse for at sikre, at vores ledelsesfaglige aktiviteter altid er aktuelle og har et højt fagligt niveau. 

Netværk

På Djøfs ledernetværk får du ny viden, sparring, feedback og et stærkere personligt netværk med andre ledere.

Kurser i ledelse

Giv dit lederskab flere facetter med relevant træning.

Arrangementer for ledere

Planlæg dit næste karriereskridt, og bliv inspireret på ledelsesområdet.

Få en leder som mentor

Sammen med en mentor skærper du din udvikling, så det matcher dine ambitioner. Du kan få glæde af en mentor, der har haft ledelse inde på kroppen i mange år. Uanset om du overvejer om ledelse er vejen for dig eller du allerede er leder.

Bliv mentor for en leder

Har du mere end 4 års erfaring med ledelse og brænder du for at udvikle og inspirere andre? Så kan du blive mentor for én, der enten overvejer at gå ledervejen eller ledere, der ønsker at udfordre sig selv som ledere.

Hybridledelse

Den hybride arbejdsmodel har gjort sit indtog. Med sig bringer den mere fleksibilitet, ro og effektivitet, men også en udfordring af arbejdsfællesskaber, organisationskulturer og arbejdstider. Som leder har du en opgave, der består i at få de nye muligheder og dilemmaer til at hænge sammen med medarbejdernes forventninger og adfærd – også på distancen.

Få gode råd og redskaber til at håndtere de nye muligheder og udfordringer af en række eksperter i hybridledelse.

Artikler om hybridledelse

Mød en række eksperter i hybridledelse, der giver gode råd i ledelse på distancen.

Det hybride samarbejde risikerer at skabe konflikter

Mange ledere har mistet fornemmelsen for deres medarbejdere efter hjemmearbejdets indtog. Det kan skabe konflikter, men med de rette rammer kan vi få alle fordelene med ved et nyt fleksibelt arbejdsliv, mener erhvervspsykolog Katrine Bastian.

Skab tillid på distancen

Relationer er vigtige for videndeling og resultater, men er sværere at pleje på distancen. Få tips til, hvordan I skaber tillid og sammenhængskraft, når teamet er spredt på flere arbejdssteder.

Redskaber til hybridledelse

Benyt redskaberne til at vedligeholde og styrke samarbejdet mellem dine teammedlemmer og dig selv, når I arbejder på distancen.

Få mere viden om ledelse

Bliv opdateret på de nyeste tendenser og trends inden for ledelse.

Artikler

Regenerativ ledelse er 'talk of the town'. Læs her hvorfor

Interview med Laura Storm, international bestsellerforfatter til bogen 'Regenerative leadership'.

Sådan spiller du dine uformelle ledere gode

Gode råd til chefer for ledere uden personaleansvar.

Elisabeth Plum

Sådan modvirker du hverdagssexisme som leder

Interview med CBS-professor Sara Louise Muhr.

Det talte ledere om i 2023

10 ledelsesartikler fra året, der gik.

Bøger og debat

Styrk kvaliteten af dit lederskab med input fra den nyeste litteratur om ledelse fra Djøf Forlag. Eller deltag i den ledelsesfaglige debat med andre ledere på LinkedIn. 

Bøger om ledelse

Som medlem af Djøf får du 20% rabat på alle bøger hos Djøf Forlag.

Debattér på LinkedIn

Få ny inspiration til dit lederskab, og debattér med andre ledere på LinkedIn.

Nye lederstillinger

Din lederkarriere er vores interesse

God ledelse er afgørende for fremtidens resultater og vækst. Og bag god ledelse står altid en leder med ansvaret for at skabe sammenhæng, håndtere interessenter og nå nye mål. Derfor er det også vigtigt, at du har en partner, som tager dig og dit arbejdsliv alvorligt. Det gør Djøf. 

Din faglige og personlige udvikling er vigtig. Derfor samarbejder vi med de fremmeste ledelseseksperter, så vi altid kan klæde dig på med den nyeste viden inden for ledelse og lederskab. Med ny litteratur, kurser og konferencer får du en unik adgang til de nyeste strømninger og trends. 

Vi arbejder for tryghed i din karriere. Vi har din ryg, når det er tid til at tænke nyt. Uanset om det gælder en afskedigelse eller et nyt job. Vores mål er at sikre dig de bedste muligheder og vilkår. Derfor har du altid adgang til værdifuld rådgivning og juridisk sikkerhed.

Som leder er du ikke alene. Og med et medlemskab bliver du en del af eksklusivt fællesskab af ledere på alle niveauer, som har samme faglige baggrund som dig. Mød dem i et netværk. Du kan også få en erfaren leder som din personlige sparringspartner eller give din erfaring videre til et ledertalent.

Din lederkarriere og dit arbejdsliv er vores interesse. Vi vil gerne sikre, at du kan udvikle dig og din ledelse i takt med dine behov og omverdens krav. Derfor kan du altid kontakte os for at få sparring eller rådgivning om netop det, du har brug for.

Ring til os på 33 95 97 00, eller skriv en mail til djoef@djoef.dk.