]]>

Slut med 'one size fits all'-ledelse

På Djoef.dk/ledelse finder du ingen endegyldige sandheder om ledelse og ingen færdige opskrifter på succes. Til gengæld får du overblik over de nyeste trends og debatter fra ledelseskanten samt vinkler og tankegods til at reflektere over dit lederskab.

Ledelse til debat

Der har indtil nu manglet et sted, hvorfra den danske ledelsesdebat på tværs af sektorer kan tage sit udspring. Derfor har Djøf udviklet en platform, hvor du ikke blot finder viden om ledelse, men i lige så høj grad debat og erfaringsudveksling.

Her på sitet og i Djøfs andre medier finder du 'state of the art' inden for ledelse, og du får kritiske med- og modvinkler på de mest aktuelle problemstillinger. Både fra førende eksperter fra ind- og udland og fra ledere og medarbejdere, der deler deres perspektiver. Du kan også altid selv dele dine synspunkter og udveksle erfaringer med andre ledere og ledelsesinteresserede.   

De vigtigste ledelsesudfordringer  

Følg med i 2018, hvor du løbende vil finde videoer, artikler og podcasts om flere af de trends, der tegner konturerne af fremtidens ledelse.

Find blandt andet inspiration om:

  • Disruption: Hvad betyder den hastige teknologiske udvikling for ledelse anno 2018?
  • Organisationsdesign: Hvordan gearer du din organisation til fremtidens udfordringer?   
  • Motivation: Hvad kræver det at motivere fremtidens talenter og nøglemedarbejdere?
  • Lederskab: Hvordan navigerer du som leder i en hverdag præget af flertydighed og paradokser?


Tilbud til ledere

For at deltage i Djøfs ledernetværk, gå hjem- og morgenmøder for ledere og lederkonferencer skal du være medlem. Det samme gælder, hvis du gerne vil have en mentor eller selv være mentor. Det kan være, hvis du overvejer, om du skal være leder, eller hvis du allerede er leder og gerne vil udvikle dit lederskab ved at reflektere over din ledelse med udgangspunkt i en andens spørgsmål og betragtninger.

Som medlem af Djøf får du rabat på kurser og efteruddannelse samt bøger fra Djøf Forlag.

Idéer til ledelsesfaglig debat?

Hvis du har en idé til en vinkel eller et tema, der kan sætte skub i den ledelsesfaglige debat, er du velkommen til at kontakte redaktionen på ledelse@djoef.dk. Det kan være til en artikel, en bog, et foredrag, et kursus eller lignende.

 

 Gå til forsiden af Djoef.dk/ledelse

Arrangementer

Arrangementer og netværk for dig, der er leder eller overvejer at gå ledervejen

Se alle arrangementer