]]>

Det talte ledere om i 2022

Læs udvalgte ledelsesartikler fra året, der gik.

Lederskab

16.01.23

2022 var præget af blandt andet kriser, corporate washing, grøn omstilling samt indsatsen for at skabe mere fleksibilitet på arbejdspladsen. Vi har samlet en håndfuld ledelsesartikler fra året, der gik.

Den grønne omstilling ligger på topledelsen bord

EU har sat den grønne omstilling på fast formel, og det får betydning langt ind i direktionslokalet. Ny bog af professionelt bestyrelsesmedlem Bente Overgaard giver topledere en hjælpende hånd.

Kriseledelse er den nye hverdagsledelse

Kriserne står i kø, og det skal vi vænne os til. Kriser en nemlig ikke længere midlertidige undtagelsestilstande, som bare skal overleves, mener professor Kim Flyver.

Brinkmann: Ledere har nøglen til den fleksible arbejdsplads

Få psykologiprofessor Svend Brinkmanns synspunkter i debatten om, hvordan vi gør fremtidens fleksible arbejdsplads til en realitet.   

Sådan undgår du corporate washing

Medarbejdere, kunder og øvrige interessenter er for alvor på vagt over for de organisationer, der vasker deres initiativer bedre, end de er. Få gode råd mod green, pink, rød, blå og andre typer washing

Lynda Gratton om fremtidens fleksible arbejdsplads

Se guldkorn fra den britiske ledelsesprofessor Lynda Grattons besøg i København om, hvordan vi skaber arbejdspladser, der tilgodeser de ansattes forskelligartede behov både i og uden for jobbet. 

Arrangementer

Arrangementer og netværk for dig, der er leder eller overvejer at gå ledervejen

Se alle arrangementer