]]>

Djøf

Velkommen til Djøf Advokat

Djøf Advokat varetager interesserne for advokatfuldmægtige og advokater. Vi dyrker det særlige fællesskab blandt vores medlemmer via faglige og sociale arrangementer og internationale aktiviteter.

Djøf Advokat er det naturlige valg for advokater og advokatfuldmægtige, der ønsker indsigt i forandringer, der påvirker advokatbranchen.
Rasmus Thingholm
Advokat, NCC Property Development Danmark
Formand for Djøf Advokat
Medlem af Djøf siden 2010

Djøf Advokat varetager interesserne for ansatte advokatfuldmægtige og advokater, uanset om de er ansat i advokatbranchen, erhvervslivet eller i organisationer med videre. Vi dyrker også det særlige fællesskab blandt vores medlemmer ved blandt andet at tilbyde en lang række af faglige og sociale arrangementer og internationale aktiviteter.

Djøf Advokat er en delforening i Djøf. Vores højeste myndighed er Djøf Advokats repræsentantskab, mens Djøf Advokats bestyrelse har ansvaret for den overordnede daglige politiske ledelse. Djøf er en politisk uafhængig og medlemsstyret organisation.

Som medlem af Djøf har du Danmarks stærkeste netværk til din rådighed. Både blandt de ca. 2.900 advokatfuldmægtige og advokater i Djøf Advokat, men også blandt de mange kompetente medlemmer af Djøf.

Advokatbranchens tabuer – Tid til forandring

Tiden er moden til, at vi sammen finder løsninger på de ansatte advokater og advokatfuldmægtiges behov for mere fleksibilitet og bedre work life-balance i advokatbranchen.

Djøf Advokat Akademiet

Få en forsmag på livet som advokatfuldmægtig og advokat, allerede mens du befinder dig på jurastudiet.

Din løn som advokat

Få gode råd til lønforhandling og se relevant lønstatistik for advokater og advokatfuldmægtige.

Ledelse i advokatbranchen

Bliv klogere på, hvordan ledelse, motivation og performance hænger sammen. Se resultaterne fra ny undersøgelse af ledelsen i advokatbranchen.

Bliv Advokat Mentor

Du har flere års erfaring som advokat og vil gerne dele dine erfaringer med en yngre fuldmægtig. Du får lejlighed til at reflektere over dine valg og værdier, samtidig med at du giver en fuldmægtig fra et andet advokatfirma en god start.

Djøf advokat arrangementer

Se udvalgte Djøf Advokat arrangementer om politik, retssikkerhed og etik.