]]>

Kurser i økonomi

Find dit næste kursus i økonomi. Vælg mellem en række økonomikurser og økonomiuddannelser, der styrker dit arbejde med økonomi og analyse, også som ikke-økonom. Som medlem af Djøf får du økonomikurser til en særlig medlemspris, men alle kan deltage på Djøfs kurser og uddannelser.

Titel
Sted
Tidspunkt
Pris

Vælg det rigtige kursus

Få hjælp til at vælge det rigtige kursus. Kontakt Djøfs kursusrådgivning.

Virksomhedskurser

Har flere brug for samme kompetenceløft, så er virksomhedskurser den rigtige løsning.

Økonomikurser af høj kvalitet

Hos Djøf lærer du at skabe værdi for organisationen med effektiv økonomistyring. Vi tilbyder en række økonomikurser og økonomiuddannelser til dig, der ønsker at styrke dit arbejde med økonomi. Djøf tilbyder dig en høj faglig kvalitet, uanset om du har behov for indsigt i specifikke områder af virksomhedsøkonomi eller offentlig økonomi, eller du ønsker at genopfriske de basale økonomiske begreber.

Du møder andre ambitiøse medarbejdere og ledere, der arbejder med økonomi, og I bliver undervist af kompetente undervisere fra Djøfs omfattende netværk. Djøfs kurser i virksomhedsøkonomi og offentlig økonomi giver dig et socialt læringsrum, du ikke finder andre steder. Et økonomikursus fra Djøf gør dig fagligt stærkere og mere sikker i dit økonomiske arbejde. 

Få hjælp til at vælge det rette økonomikursus

Djøf kan guide dig i den rigtige retning, når du skal vælge kursus eller uddannelse i økonomi. Kontakt Djøfs erfarne rådgivere, og få den sparring, du har brug for.

Mange djøfere arbejder i en vis grad med økonomi, og Djøf tilbyder derfor både økonomikurser til økonomer og ikke-økonomer. Måske har du mange års erfaring med ressourcestyring, økonomistyring og budgettering. Måske er virksomhedsøkonomi et nyt område for dig. Rådgivningen tager udgangspunkt i din arbejdssituation og dine faglige og personlige behov. Du styrker dit arbejde med økonomi, når du kvalificerer dit valg af kursus med professionel rådgivning. 

Økonomikurser og -uddannelser som interne forløb

Mange medarbejdere og ledere har gavn af et grundlæggende kendskab til ressourcestyring og økonomistyring. Med et internt virksomhedskursus fra Djøf får I et fælles læringsrum, hvor I har mulighed for at arbejde med økonomi inden for en vant kontekst. I får et fælles fodslag, der vil styrke jeres daglige arbejde med virksomhedsøkonomi eller økonomistyring.

I kan vælge et kursus fra Djøfs udbud af økonomikurser og efteruddannelse i økonomi, eller I kan vælge en specialudviklet økonomiuddannelse, der bliver tilpasset jeres behov og organisatoriske kontekst. 

Giv din læring et positivt skub

Du får den nye viden med dig ud af kursuslokalet, når du er bevidst om din egen læring. Når du tilmelder dig dit næste kursus i økonomi eller en økonomiuddannelse hos Djøf, får du samtidig muligheden for at deltage på den gratis læringsworkshop ’100 % læring’.

Du får inspiration til, hvad du selv kan gøre for at optimere dit udbytte af et kommende økonomikursus. Uanset om du skal på kursus i virksomhedsøkonomi, offentlig økonomi, ressourcestyring eller noget helt andet, vil det gavne dig at sætte fokus på din læring inden kurset. 

 

Se alle