]]>

Kurser i forhandling

Find dit næste kursus i forhandling. Vælg mellem en lang række kurser og uddannelser i forhandling, og professionalisér din forhandlingsteknik. Som medlem af Djøf får du Djøfs forhandlingskurser til en særlig medlemspris, men alle kan deltage på Djøfs kurser og uddannelser.

Titel
Sted
Tidspunkt
Pris

Vælg det rigtige kursus

Få hjælp til at vælge det rigtige kursus. Kontakt Djøfs kursusrådgivning.

Virksomhedskurser

Har flere brug for samme kompetenceløft, så er virksomhedskurser den rigtige løsning.

Få overblik over alle Djøfs kurser og uddannelser

Se alle Djøfs kurser og uddannelser.

Forhandlingskurser af høj kvalitet

De bedste aftaler kommer med den rette forhandlingsteknik og træning. På Djøfs forhandleruddannelse og kurser i forhandling får du professionel vejledning og personlig feedback, og du bliver rustet til alle typer af forhandlinger. Et kursus i forhandling giver dig ikke blot et solidt teoretisk fundament, men du lærer også at omsætte det lærte i praksis. 

Du træner din forhandlingsteknik sammen med andre højtuddannede, der er lige så ambitiøse som dig. På et forhandlingskursus hos Djøf får du en unik mulighed for sparring på et højt fagligt niveau. Et forhandlerkursus eller en uddannelse i forhandling hos Djøf tager altid afsæt i den seneste teori og forskning på området, og du undervises af markedets dygtigste undervisere.

Vælg det forhandlingskursus, der passer til dig

Få professionel rådgivning af Djøfs erfarne konsulenter, når du skal vælge din næste forhandleruddannelse eller dit næste forhandlingskursus. Rådgivningen tager udgangspunkt i dine behov som forhandler, og vi hjælper dig med at vælge det kursus i forhandling, der passer bedst til dig.

Kontakt Djøfs rådgivere, hvis du mangler den sparring, der sikrer dig det rette valg af forhandlingskursus. Du kan trække på vores viden om højtuddannedes udfordringer med professionel forhandling og forhandlingsteknik. Vi kender både til den nye forhandler og den erfarne forhandlers situation og opgaver. Og med den rette rådgivning sikrer du et højt kursusudbytte. 

Forhandling som et internt virksomhedskursus

Hvis I vælger et internt forhandlingskursus, en forhandleruddannelse eller et skræddersyet forløb, sikrer I, at undervisningen tager udgangspunkt i en velkendt kontekst. Djøf kan hjælpe jer med at finde det rette kursus eller den rette uddannelse i forhandling. Vi kan også i tæt samarbejde udvikle en særløsning til jer, der fuldstændigt dækker jeres specifikke behov inden for professionel forhandling.

Et internt kursus i forhandling er ofte den bedste løsning, hvis I er flere fra samme virksomhed, der ønsker kompetenceudvikling inden for forhandlingsteknik og professionel strategisk forhandling. Kontakt Djøfs rådgivere, og hør mere om, hvad Djøf kan tilbyde jer.

Styrk din forhandling med gode læringsmetoder

I sidste ende styrker du din professionelle forhandling, hvis du får det optimale ud af dine kursustimer. Det er vigtigt at være opmærksom på, at din læring begynder før dit kursus i forhandling. Med Djøfs gratis læringsworkshop, ’100 % læring’, kan du styrke din indlæring og få bedre resultater i praksis.

Workshoppen varer 1½ time, og du lærer, hvordan du optimerer udbyttet af dit kommende forhandlingskursus eller din kommende forhandleruddannelse. Med de rette læringsmetoder sikrer du, at din læring bliver til effektive forhandlingsteknikker i praksis. Du bliver præsenteret for udvalgte teorier og selvtests, så du løbende kan reflektere over din egen udvikling med professionel forhandling.

Se alle