]]>

Kurser i forretningsudvikling og strategi

Få redskaberne til at udvikle din virksomhed eller organisation. Vælg mellem kurser i forretningsudvikling eller strategi. Som medlem får du rabat, men alle kan deltage på Djøfs kurser og uddannelser.

Vælg det rigtige kursus

Få hjælp til at vælge det rigtige kursus. Kontakt Djøfs kursusrådgivning.

Virksomhedskurser

Har flere brug for samme kompetenceløft, så er virksomhedskurser den rigtige løsning

Tag kurser af høj kvalitet, når du skal forretningsudvikle og lægge strategi

Djøfs kurser i forretningsudvikling og strategi giver dig de nødvendige værktøjer til at tage din virksomhed eller organisation til det næste niveau. Du får teori og metoder til at udvikle forretningen og strategien, der passer til din virkelighed. Og du øver dig sammen med andre højtuddannede. 

Tager du et kursus i forretningsudvikling eller strategi hos Djøf, møder du andre konsulenter og ledere, som også arbejder på at finde nye løsninger og skabe værdi for forretningen. Du kan blive bedre til at udvikle forretningen, når du får større viden om data eller digital transformation, eller hvis du lærer at finde de rette problemer eller måske tænke helt ud af boksen.

Spar med os om kurser i forretningsudvikling og strategi

Er du i tvivl om, hvad du skal vælge, kan du altid få sparring på, hvilket kursus i forretningsudvikling eller strategi du skal vælge. Du får kvalificeret rådgivning hos Djøf, og vi tager udgangspunkt i dine forudsætninger og de forretningsmål, du vil nå, når vi giver dig gode råd om kurser, der udvikler forretningen eller strategien.

Når du sparre med os, trækker du på vores viden om højtuddannedes udfordringer med at forretningsudvikle og lægge strategi i virksomheder og organisationer.

Er I flere, der skal udvikle forretningen eller strategien sammen?

Har du og dine kolleger brug for redskaber til strategiudvikling eller forretningsudvikling kan det være en god forretning at sammensætte et internt kursus i strategi eller forretningsudvikling. Og det kan Djøf hjælpe jer med.

Vi tager udgangspunkt i jeres udviklingsbehov inden for forretningen og de mål, I vil nå. Hos Djøf får I en fleksibel faglig og praktisk ramme, og vi lægger sammen fundamentet for et optimalt læringsudbytte, fordi undervisningen bliver tilpasset præcist til jeres kontekst. I kan også vælge at gennemføre et af vores åbne strategi- eller forretningsudviklingskurser som et internt virksomhedskursus uden tilpasning.

Din læring skal give det bedste udbytte

Øg dit og virksomhedens udbytte af dit kursus, når du deltager på vores gratis workshop ’100% læring’. Her får du viden, inspiration og redskaber til at fastholde det, du har lært på kurset forretningsudvikling og strategi. Workshoppen varer 1½ time. 

Du får fra workshoppen med en mere opmærksom og vedholdende tilgang til at lære nyt, og det får både dig og din arbejdsplads gavn af, når du i praksis skal at bruge de metoder og værktøjer, du har lært om forretningsudvikling eller strategi.

Se alle