]]>

Kurser i personlig udvikling

Vælg mellem en række kurser i personlig udvikling. Både for dig, der vil styrke din personlige planlægning og effektivitet, og dig, der ønsker at (gen)finde motivation og arbejdsglæde. Som medlem af Djøf får du kurser til en særlig medlemspris, men alle kan deltage på Djøfs kurser.

Titel
Sted
Tidspunkt
Pris

Karrierecoaching

Få et individuelt coachingforløb med fokus på at udvikle dig og din karriere.

Vælg det rigtige kursus

Få hjælp til at vælge det rigtige kursus. Kontakt Djøfs kursusrådgivning.

Virksomhedskurser

Har flere brug for samme kompetenceløft, så er virksomhedskurser den rigtige løsning.

Kvalitetskurser i personlig udvikling

Personlig udvikling handler om at få mest muligt ud af dine personlige ressourcer. Djøf tilbyder en bred vifte af kvalitetskurser i personlig udvikling, der sætter fokus på udvikling af dine styrker og din personlige gennemslagskraft. Personlig udvikling varer hele livet og er relevant gennem hele din karriere. Derfor tilbyder Djøf kurser i personlig udvikling, der både er relevante for nyuddannede, erfarne og ledere.   

På Djøfs kurser i personlig udvikling møder du nogle af Danmarks mest kompetente undervisere, og undervisningen tager altid udgangspunkt i at give dig størst muligt udbytte. På vores kurser i personlig udvikling kan du bl.a. blive bedre til personlig planlægning, konflikthåndtering eller mental robusthed.

Kursus i personlig udvikling – hvad skal jeg vælge?

Når du vil udvikle dine personlige ressourcer, er mulighederne mange. Der findes et hav af kurser i personlig udvikling, men det er naturligvis vigtigt, at du vælger netop det kursus, der matcher din arbejdssituation, personlige profil og målsætning for din personlige udvikling. 

Hos Djøf kan du få kompetent sparring, inden du vælger dit næste kursus i personlig udvikling. Vores rådgivning tager udgangspunkt i dine ønsker, din situation og dine arbejdsmæssige udfordringer. Du ved selvfølgelig bedst, når det gælder din personlige udvikling. Men sparring og rådgivning kan kvalificere dit kursusvalg, så du vælger det kursus i personlig udvikling, der giver dig det største udbytte.

Interne virksomhedskurser i personlig udvikling

Behovet for at udvikle sig personligt opstår ofte i forbindelse med forandringer – omgivelser, der forandrer sig, nye arbejdsopgaver eller organisatoriske ændringer. Er I flere fra samme virksomhed, der har samme behov for personlig udvikling, kan I med fordel vælge et internt virksomhedskursus fra Djøf.

På et internt kursus i personlig udvikling bliver undervisningen tilpasset jeres kontekst, udfordringer og ønsker om personlig udvikling. Et internt kursus giver jer et unikt læringsrum til personlig udvikling. Samtidig skaber I en fælles forståelse og referenceramme, som sikrer, at I fastholder jeres nye personlige kompetencer, når I vender tilbage til kontoret.

Skab varig personlig udvikling


Det kan være svært at fastholde ny viden og adfærd i praksis, men netop evnen til at integrere ny viden i din hverdag er essentiel, hvis du vil skabe varig personlig udvikling. Når du tilmelder dig et kursus i personlig udvikling hos Djøf, får du derfor muligheden for at deltage på ’100 % læring’, der er en gratis læringsworkshop. 

Workshoppen afholdes inden dit kursus i personlig udvikling og giver dig redskaber, inspiration og viden, der hjælper dig til at få det maksimale udbytte af dit kursus. Workshoppen varer 1½ time og kan være en stor hjælp, hvis du ønsker at skabe varig personlig udvikling. 

 

Se alle