]]>

Kurser og uddannelser i projektledelse

Find dit næste kursus i projektledelse. Vælg mellem en række projektledelseskurser og uddannelser for nye og erfarne projektledere. Som medlem af Djøf får du projektlederkurser til en særlig medlemspris, men alle kan deltage på Djøfs kurser i projektledelse.

Hvorfor vælge en diplomuddannelse i projektledelse?

Læs mere om fordelene ved en diplomuddannelse i projektledelse, og få overblik over uddannelsens opbygning.

Få overblik over alle Djøfs kurser og uddannelser

Se alle Djøfs kurser og uddannelser.

Vælg det rigtige kursus

Få hjælp til at vælge det rigtige kursus. Kontakt Djøfs kursusrådgivning.

Virksomhedskurser

Har flere brug for samme kompetenceløft, så er virksomhedskurser den rigtige løsning.

Projektlederkurser af høj kvalitet

På Djøfs projektlederkurser og projektlederuddannelser får du undervisning på et højt fagligt niveau. Du møder andre højtuddannedehvis arbejdsmæssige udfordringer ligner dine. Det skaber optimale rammer for din kompetenceudvikling og sikrer, at du får mest muligt ud af dit kursus i projektledelse.

Hos Djøf finder du kurser for både nye og mere erfarne projektledere. Et bredt udvalg af kurser i projektledelse sikrer, at du kan finde netop det projektlederkursus, der er relevant for dig. Djøfs kurser og uddannelser i projektledelse er designet til at gøre en forskel for din projektledelse i praksis. På vores projektledelseskurser bliver du undervist af markedets dygtigste undervisere, og du får et unikt afsæt for at udvikle dig som projektleder.

Vælg det rigtige kursus i projektledelse

Det kan blive et projekt i sig selv at vælge det rigtige kursus i projektledelse. Der findes mange kurser og uddannelser i projektledelse, og projektarbejdsformen er en del af hverdagen for rigtig mange. Derfor er der flere perspektiver, du skal overveje, inden du vælger et kursus i projektledelse. Hos Djøf kan du få rådgivning og sparring til at vælge netop det projektlederkursus eller den projektlederuddannelse, der matcher din situation og dine udfordringer.

Ring til Djøfs kursusrådgivere, hvis du har brug for sparring, inden du vælger dit næste projektledelseskursus. Ud over stor erfaring med kompetenceudvikling inden for projektledelse kan du trække på vores viden om højtuddannedes opgaver og udfordringer.

Interne kurser i projektledelse

Er I flere, der har samme behov for kompetenceudvikling inden for projektledelse, er et internt projektlederkursus ofte den bedste løsning. Et internt kursus i projektledelse giver mulighed for at skabe et fælles fundament og er ofte en økonomisk besparelse. Undervisningen på et internt kursus i projektledelse tager afsæt i netop jeres organisatoriske kontekst. I udvikler jeres projektledelseskompetencer i velkendte omgivelser, og I får en fælles forståelse af projektlederens rolle i netop jeres organisation.

Hos Djøf kan I få skræddersyet et kursus i projektledelse til netop jeres behov. I kan også vælge et af vores eksisterende kursustilbud til projektledere eller kombinere flere eksisterende kurser til en hel projektlederuddannelse.

Få mere ud af dit kursus i projektledelse

Tilmelder du dig et projektlederkursus eller en projektlederuddannelse hos Djøf, får du samtidig mulighed for at deltage på ’100 % læring’ – en gratis læringsworkshop, der styrker din evne til at lære nyt.

Workshoppen ’100 % læring’ giver dig viden og værktøjer, der optimerer din læring og evne til at fastholde dine nye projektledelseskompetencer. Også når du vender tilbage til din arbejdsplads og skal arbejde med projektledelse i praksis. Workshoppen varer 1½ time og giver dig konkrete input til, hvordan du kan få mere ud af din læring, og dermed øge udbyttet af dit kursus i projektledelse – både før, under og efter kurset.

 

Se alle