]]>

Kurser i processer og samarbejde

Kurser og uddannelser for dig, der vil styrke din evne til at skabe resultater sammen med andre. Vælg mellem en række kurser inden for bl.a. facilitering, processer og samarbejde. Som medlem af Djøf får du kurser til en særlig medlemspris, men alle kan deltage på Djøfs kurser.

Titel
Sted
Tidspunkt
Pris

Vælg det rigtige kursus

Få hjælp til at vælge det rigtige kursus. Kontakt Djøfs kursusrådgivning.

Virksomhedskurser

Har flere brug for samme kompetenceløft, så er virksomhedskurser den rigtige løsning.

Kurser i samarbejde og processer af høj kvalitet

Skab bedre resultater sammen med andre, når du forstår dine relationer og bidrager aktivt til at forbedre og facilitere processer. Kurser i samarbejde, procesledelse og facilitering hos Djøf giver dig redskaber til at arbejde effektivt sammen med andre. Når du bliver bedre til at læse andre og forstår, hvorfor de reagerer og agerer, som de gør, kan du langt lettere skabe produktive handlinger i de organisatoriske rammer, der driver jer fremad mod fælles mål.

På Djøfs kurser i samarbejde får du sparring på et højt fagligt niveau, når du træner dine samarbejdsevner og dine evner til at drive eller facilitere processer sammen med andre ambitiøse højtuddannede. Du bliver undervist af markedets dygtigste undervisere. En uddannelse eller et kursus i samarbejde, facilitering eller procesledelse hos Djøf tager afsæt i den seneste teori og forskning på området.

Få gode råd, inden du vælger kurser i samarbejde

Samarbejde og processer har mange facetter, og måske er du i tvivl om, hvordan du bedst udvikler dine evner til at arbejde sammen med andre samt facilitere og lede processer i en organisation. Derfor kan du, inden du vælger en uddannelse eller et kursus i samarbejde, facilitering eller processer, få professionel rådgivning af Djøfs erfarne konsulenter. Rådgivningen tager udgangspunkt i din situation og dine behov, og vi hjælper dig med at vælge det kursus i samarbejde, der passer bedst til dig.

Hvis du mangler sparring på, hvad der er det bedste samarbejdskursus for dig, så kontakt Djøfs rådgivere. Træk på vores viden om højtuddannedes udfordringer i forhold til samarbejde, relationer, processer og facilitering. Vi kender din situation, dine opgaver og dit arbejdsliv som både ny og erfaren på arbejdsmarkedet.

Interne virksomhedskurser i samarbejde

Et internt kursus i samarbejde, procesledelse eller facilitering er ofte den bedste løsning, hvis I er flere fra samme virksomhed, der gerne vil blive bedre til at arbejde sammen, få processer og møder til at glide og nå fælles mål. Når I vælger et internt kursus med fokus på at optimere jeres samarbejde og processer, kan undervisningen tage udgangspunkt i en velkendt kontekst og jeres konkrete udfordringer.

Djøf kan hjælpe jer med at finde det rette kursus eller den rette uddannelse, der forbedrer jeres samarbejde. Vi kan også udvikle et skræddersyet forløb til jer, der fuldstændig dækker jeres specifikke behov inden for fx tværgående samarbejde, forandringer eller facilitering. Kontakt os, og hør mere om, hvad vi kan tilbyde jer.

Bliv bedre til at samarbejde med effektiv læring

Få det optimale ud af dit kursus i samarbejde med de rette læringsmetoder. På den måde kan du sikre, at din læring bliver til brugbare redskaber og effektiv adfærd efter kurset. På Djøfs gratis onlinelæringsworkshop, ’100% læring’, kan du styrke din indlæring og få bedre resultater i praksis.

Workshoppen varer en times tid, og du lærer, hvordan du optimerer udbyttet af dit kommende kursus i samarbejde. Du bliver præsenteret for udvalgte teorier, så du løbende kan reflektere over din egen udvikling.

Se alle