]]>

Djøf

Diplomuddannelsen i projektledelse

På Djøfs diplomuddannelse i projektledelse får du en grundlæggende viden om projektstyring i teori og praksis. Du får en fleksibel projektlederuddannelse på bachelorniveau.

Hvorfor vælge en diplomuddannelse?

Du sikrer dig en kompetencegivende projektlederuddannelse med en diplomuddannelse i projektledelse. Du udvikler kompetencerne til at styre og lede projekter succesfuldt.

På ’Diplomuddannelsen i projektledelse’ træner du dine evner til at drive projektet fremad, til at motivere deltagere og interessenter og til at forstå projektet i sammenhæng med resten af organisationen. Du arbejder med projektlederværktøjer som planlægning, estimering og valg af projektmodel.

Uddannelsen i projektledelse er en fleksibel deltidsuddannelse svarende til bachelorniveau, som du kan kombinere med et travlt arbejdsliv. Den er godkendt af Undervisningsministeriet og internationalt anerkendt via European Credit Transfer System med 60 ECTS-point.

Uddannelsens fleksible opbygning med valgfrie moduler sikrer, at du kan specialisere dig i netop de fagområder, som er relevante for dig som projektleder og for din karriere.

’Diplomuddannelsen i projektledelse’ har fokus på både ledelsesopgaven i projekter og håndteringen af de forandringer, der typisk også knytter sig til projektorganisering. Du får en lang række ledelsesgreb, der kan støtte dig i rollen som projektleder.

Vælg 'Diplomuddannelsen i projektledelse' hvis:

Du overvejer at gøre projektledelse til din karrierevej. Du ønsker at arbejde professionelt med projektledelse og at styrke dine kompetencer i både styring og ledelse af projekter.

Måske er du allerede projektleder, eller også deltager du i mange projekter med din faglighed.

Diplomuddannelsens opbygning

Du kan tilrettelægge din diplomuddannelse i projektledelse, så den passer bedst til dine behov og din dagligdag. Vi anbefaler dog, at du starter med de obligatoriske moduler og tager dem i rækkefølge for at opnå det største læringsudbytte. Men rækkefølgen er faktisk valgfri, så længe du afslutter med afgangsprojektet.

Du bestemmer selv tempoet. Du skal bare afslutte uddannelsen inden for seks år. Du tilmelder dig og betaler for et enkelt modul ad gangen.

Obligatoriske moduler, i alt 30 ECTS-point

Metoder og værktøjer

6 dage = 10 ECTS-point

Kommunikation og teamrelationer

6 dage = 10 ECTS-point

Projektstrategi og organisation

6 dage = 10 ECTS-point

Valgfrie moduler, i alt 15 ECTS-point

Agile projekter

3 dage = 5 ECTS-point

Ledelse af implementering

3 dage = 5 ECTS-point

Ledelse og coaching

3 dage = 5 ECTS-point

Ledelse og filosofi

3 dage = 5 ECTS-point

Kommunikation og organisation

3 dage = 5 ECTS-point

Forandrings­ledelse

3 dage = 5 ECTS-point

Ledelse i en relationel kompleksitet

3 dage = 5 ECTS-point

Ledelse og styring i politisk styrede organisationer

3 dage = 5 ECTS-point

Ledelse og økonomistyring

3 dage = 5 ECTS-point

Ledelse af digital transformation

3 dage = 5 ECTS-point

Strategisk ledelse

3 dage = 5 ECTS-point

Ledelse og bæredygtighed

3 dage = 5 ECTS-point

Ledelse og forhandling

3 dage = 5 ECTS-point

Ledelse med data

3 dage = 5 ECTS-point

Afgangsprojekt, i alt 15 ECTS-point

Afgangsprojekt inkl. workshop og vejledning

15 ECTS-point

Derfor skal du tage diplomuddannelsen hos Djøf

Når du tager din uddannelse hos Djøf, er du sikker på høj kvalitet. Det gælder pensum, undervisere, faciliteter og læringsmiljø.

Vi tilbyder individuel rådgivning om, hvordan du bedst sammensætter uddannelsen efter dit behov og dine fremtidige karriereønsker som projektleder.

Du får en diplomuddannelse fra et universitet, fordi vi samarbejder med DTU – det eneste universitet, der tilbyder uddannelsen i Danmark.

Derfor møder du undervisere, som er fagligt velkvalificerede inden for hvert sit felt. De formår pædagogisk at sætte det teoretiske stof i relation til de praktiske udfordringer, du møder som projektleder.

Vi lægger vægt på, at du får mulighed for at opbygge et betydningsfuldt netværk, der kan bidrage til din udvikling. Du er altid på hold med ligesindede djøfere, som har udfordringer, der ligner dine egne.

Vil du vide mere?

Steen Odmand Jørgensen
Steen Odmand Jørgensen, Videnudviklingschef
Telefon: 33 95 98 52

Typiske spørgsmål

Vi skaber rammerne for et godt læringsmiljø, som vi forventer, at du tager et medansvar for. Du øger din læring ved at møde velforberedt til undervisningen, ved at bringe dine egne erfaringer i spil, ved at deltage aktivt i diskussioner og ved at være åben over for medstuderende og nye perspektiver.

Underviserne er fagligt og pædagogisk dygtige, og de er vant til at undervise på universitetsniveau. De har selv erfaring med projektledelse, og de formår at sætte det teoretiske stof i relation til de praktiske udfordringer, der kan opstå i et projekt.

’Diplomuddannelsen i projektledelse’ er for nuværende eller kommende projektledere, der ønsker at styrke deres kompetencer i styring og ledelse af projekter. Du lærer, hvordan du leder og motiverer medarbejdere, der oftest er til låns og skal fungere i projektteams, og hvordan du lykkes med at levere resultater inden for en given tidsramme.

’Diplomuddannelsen i ledelse’ er for nuværende eller kommende ledere, der ønsker at arbejde professionelt som linje- eller funktionsleder med personaleansvar. Du lærer om lederrollen, kommunikation, personaleledelse, forandringsledelse, strategi og organisation.

Nej, du kan frit vælge rækkefølgen på modulerne, blot du afslutter med afgangsprojektet. Men vi anbefaler, at du tager modulerne i den rækkefølge, de er skitseret, for at få det største læringsudbytte.

Du skal beregne ca. 1.500 kr. pr. obligatorisk modul og 1.000-1.500 kr. pr. valgfrit modul.

 

Vi kan tilbyde at afholde et eller flere moduler som et internt virksomhedskursus for din arbejdsplads. Med rådgivning fra Djøf er I sikre på at få det største udbytte både læringsmæssigt og i forhold til jeres udviklingsbudget.
Se mere om Djøfs interne virksomhedskurser