]]>

Arrangement

Ærlig talt - advokatbranchens udfordringer

Hvordan kan advokatbranchen fortsat være attraktive for fremtidens juridiske talenter?

Gå hjem-møde

Hvad handler arrangementet om?

Ærlig talt. Brancherapporten ’Fremtidens jurist 2023’ viser det igen. Advokatbranchen er udfordret på arbejdsmiljøet. Derfor inviterer Djøf Advokat, Karnov Group og Danske Advokater til en faglig aften med fokus på de brændende arbejdsvilkår i branchen. 

Arrangementet stiller skarpt på udfordringerne, opgaverne og løsningerne. Vi har sammensat et spændende program med fokus på ledelse, ligestilling og diversitet med deltagelse af danske og internationale eksperter. Vi slutter arrangementet med en paneldebat, hvor der åbent og ærligt vil blive talt om, hvordan vi som samlet branche kan løse udfordringerne og skabe et godt arbejdsmiljø.
Du får på arrangementet rig mulighed for at blande dig i debatten med kommentarer og spørgsmål til eksperter og panelgæsterne fra branchen.

Baggrunden er rapporten 'Fremtidens Jurist 2023', fra Karnov Group, Danske Advokater og Djøf Advokat, som igen i år giver en dybere forståelse af arbejdsmiljøet- og kulturen i branchen, og viser hvilke faktorer der påvirker motivation og drive hos advokater og jurister i Danmark, og hele norden.

I år sætter rapporten blandt andet fokus på ledelse, diversitet og ligestilling. Rapporten bekræfter billedet af en branche, hvor de unge advokater og fuldmægtige gerne vil gøre en indsats og forskel på jobbet, men hvor det halter med fokus på god personaleledelse, diversitet, ligestilling og ikke mindst skabelse af en bedre balance mellem arbejdsliv og privatliv. Udfordringer, som skal løses nu og her, hvis branchen fortsat skal være attraktiv for dig og fremtidens juridiske talenter.

Tilmeld dig og reserverer din plads i Folketeatret. Bor du udenfor hovedstadsregionen, kan du også deltage. Tilmeld dig på de regionale streamingarrangementer i Aalborg, Aarhus, Odense eller Esbjerg.
Læs mere og tilmeld dig her: Ærlig talt - Advokatbranchens udfordringer

Vær opmærksom på, at arrangementet er åbent for medlemmer af Djøf advokat, medarbejdere i Danske Advokaters medlemsvirksomheder og gæster fra KarnovGroup.

Læs om rapporten her: Fremtidens jurist 2023

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Samarbejdspartnere

Karnov Group

Danske Advokater


Se alle