]]>

Arrangement

Foredrag af tidligere kommunaldirektør Jens Kristian Munk

Sammen med tidligere kommunaldirektør i Aalborg Kommune Jens Kristian Munk ser vi på kommunalt virke mellem statslig styring og decentrale ønsker.

Hvad handler arrangementet om?

Jens Kristian Munk er tidligere kommunaldirektør i Aalborg Kommune, og han har gennem flere årtier været den mest centralt placerede embedsmand i den nordjyske kommunale verden.

Han har deltaget i over 800 byrådsmøder og mere end 600 magistratsmøder – under skiftende kommunale reformer og styringsændringer.

Han har været centralt placeret i arbejdet med at omskabe Aalborg fra industriby til service- og videnscenter, og hans placering og virke – også ud over kommunegrænsen - gør det meget interessant at få indblik i hans erfaringer og vurderinger.

Dem vil han fortælle om ved dette første arrangement i Pensionistforeningens seniornetværk i Nord, hvor der også bliver mulighed for at diskutere problemer og potentialer i kommunalt virke mellem central statslig styring og decentrale ønsker og forventninger mellem politikerkrav og forvaltningskrav og mellem ledelses- og medarbejderhensyn. Vi sætter altså spot på både ledelse og styring under foranderlige betingelser ved arrangementet.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle